• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

11:29

PATETIKA NA REPEROV NAČIN! Ša preklinjao Taru da budu ZAJEDNO: Ne mogu da te gledam kao druga, volim te kao BOGA! (VIDEO)

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

PATETIKA NA REPEROV NAČIN! Ša preklinjao Taru da budu ZAJEDNO: Ne mogu da te gledam kao druga, volim te kao BOGA! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Nenad Aleksić Ša razgovarao je sa Tarom Simov o njihovom odnosu i otvorio dušu o svemu što ga muči

Još nekoliko puta je Ša, Tari stavio do znanja koliko je njegova ljubav snažna, pa priznao da je svestan da kompletan odnos mora da se završi.

- Niti ti prilazim, niti te smaram, uopšte ne pravim greške od prošle godine, ne gušim te... Zašto si rekla da smo u vezi? Meni treba zagrljaj, meni treba ponekad poljubac... Znaš kako je kad ceo dan čekaš jedan poljubac? Gledam sa strane svima pružaš pažnju, a tu sam i ja... - govorio je Ša.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Ša i Tara

- Zato što sam dala šansu još jednu. Nekada imam potrebu, nekada nemam - dodala je Tara.

- Gledaš sebe, a ne mene. Kako je meni? Ne mogu da te gledam kao druga kad te volim! Ja tebe mnogo volim, kao Boga te volim, ja bih tebe stalno ljubio - nastavio je reper.

- Ne mogu da ti dam ono što zaslužuješ - izjavila je Simova.

- Ja sam se zadovoljavao i sa minimalnim. Zadovovoljavao bih se sitnicama samo da ih ima... Svaki razgovor u lajvu je poniženje, možeš bar da upakuješ to što govoriš. Mogli smo sve kroz zezanje, možda bi se emocije vratile. Sama mi posle svake žurke kažeš: "Zajedno smo". Nekad bih voleo da me zagrliš i poljubiš... Uveče grlim ja tebe, dva dana od tebe ništa nisam dobio, dva dana... - žalio se Nenad.

- Rekla sam ono što si rekao da te raduje, da nisam ravnodušna - dodala je Simova.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Tara i Ša

- Da, ali na pogrešan način. Sve je to samo priča, moraš delima da pokažeš. Ne mogu da budem dečko u reči. Teško mi je bez tebe, ali ovako još teže. Ne bih izlazio iz ovog odnosa da dobijam bar gram pažnje. Ne mogu... Želi da se totalno ovo završi - nastavio je Aleksić.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija