• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

17:51

ZALEPIO DALILI ŠAMARČINU - PALA OD SILINE UDARCA! Isplivao skandalozan snimak iz rijalitija - evo šta se desilo! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZALEPIO DALILI ŠAMARČINU - PALA OD SILINE UDARCA! Isplivao skandalozan snimak iz rijalitija - evo šta se desilo! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević imala je buran ljubavni život u rijalitiju, pa je tako u svakoj sezoni imala novog momka.

Tokom četvrte sezone rijalitija "Parovi" Dalila je ušla u vezu sa Mladenom Vuletićem. O njihovom odnosu mnogi su pričali, a veza im je bila više nego burna.

Dalila i Mladen su u jednom periodu živeli zajedno u Podgorici, međutim, došlo je do raskida zbog toga što je Vuletić navodno bio neveran. Dalila je tada tvrdila da ima dokaze da ju je Mladen varao.

Mladen je otkrio i da je Dalila navodno sa njim varala Dejana dok su bili u braku.

Foto: Dejan Živančević

Mladen Vuletić

Dalila je varala Dejana sa mnom, ona je išla plakala kod produkcije, to je bilo na bazenu, to je videla moja bivša devojka, i sa Irmom sam se ljubio sa njom ispod vode - rekao je ranije Mladen za domaće medije.

Sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao skadalozan snimak na kojem se vidi kako Mladen udara šamar Dalili, kako je to izgledalo pogledajte na OVOM LINKU

Ovaj video ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama nešto kasnije pošto je Dalila otkrila da su je bivši momci maltretirali. 

Sa kojim momcima je Dalila Dragojević bila u vezi pred rijaliti kamerama možete pogledati OVDE

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija