• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2022

16:59

KO BI REKAO ČUDA DA SE DESE? Kija stala na Luninu STRANU: Niste moji fanovi ako ružno pišete za njeno DETE!

Rijaliti

KO BI REKAO ČUDA DA SE DESE? Kija stala na Luninu STRANU: Niste moji fanovi ako ružno pišete za njeno DETE!

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar oglasila se nakon ispovest Lune Đogani.

Kija se ogradila od fanova koji pišu ružno o ćerkici, bivše ljubavnice njenog bivšeg muža.

- Naravno da sam protiv mržnje i hejta, ali razumite jednu stvar - ja ne navodim moje fanove niti smatram mojim fanovima ljude koji mogu nešto da napišu ružno za dete, to mi je neshvatljivo! I ne vodim evidenciju jer ne stignem da pročitam i ovde sve komentare. Prijavite policiji profile koji vas uznemiravaju. Jako mi je žao što je vap lažni profil povredio drugi lažni profil, ali VTK je tu oko prijava. Pozdrav! - poručila je Kija.

Foto: HIT dodatak/informer

Kija Kockar

Luna je pred kamerama priznala da su ružni komentari pre jako uticali na nju, ali da ju je majčinstvo promenilo.

- Nisam htela da budem kao svi. I te kako bih imala šta da kažem. Ja sam i te kako posle rijalitija preživela "sajber" nasilje. Teško je da progutaš, da shvatiš da te ne dotiče. Pogotovo kad postaneš svestan sebe i da to što ti pišu nije tako. Pre me je uvek to pogađalo, podsvesno su uvek ti ružni komentari uticali na mene. Otkad sam postala majka, totalno sam se promenila, svi pogledi su mi drugačiji.

Foto: Printscreen You Tube

Luna Đogani

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija