• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. S.

14.02.2022

09:49

OBJAVIĆE NJENE INTIMNE SNIMKE?! Monika javno zapretila Tari, obećala da će je potpuno raskrinkati!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

OBJAVIĆE NJENE INTIMNE SNIMKE?! Monika javno zapretila Tari, obećala da će je potpuno raskrinkati!

Podeli vest

Zbog nje je u svađi sa Ša!

Nova zadrugarka, Monika Jovanovska, sinoć je otišla na intervju kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno progovorila o simpatijama prema Nenadu Aleksiću Ša i odnosu sa Tarom Simov:

Foto: Printscreen/You Tube

- Trenutno mi nije dobro, jer sam se posvađala sa Ša. Kad sam ušla ovde, bio je srećan, videlo se, ceo dan smo bili zajedno, a danas odjednom svaljuje krivicu na mene. Govori kako sam mu uništila vezu sa Tarom. Ja nisam ušla ovde da ga smaram, ušla sam da mu pomognem. On me je dozivao - objasnila je Monika.

- Tara o meni samo zna da sam bila u vezi sa oženjenim čovekom, ja mogu da iznesem to, mogu da se nosim sa tim. Ja se ne ponašam drsko, ne ponašam se kao ona. Hoću da se obratim mojoj drugarici, ima dokaze o Tari, da se sve sazna, postoji klip gde Taru izbacuju iz jednog kluba. Imam mnogo stvari da iznosim o njoj, ja ću joj uzvratiti, ne pričam u prazno, ona ništa za mene ne može da dokaže, samo želi da me isprovocira, ali ja imam svoj stav. Tara sve priča iz ljubomore, postala je nesigurna, kaže da me ne smatra konkurencijom, ali se sve vidi. Ona je ljubomorna osoba, ne bi ni reagovala, da nije ljubomorna, ne bi imala reakciju - govorila je ona.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nenad i ja smo rođendan proveli zajedno, ništa se loše nije desilo. Oni su razgovarali u krevetu do mene, nisam mogla ni da spavam, jer sam ih čula. Posle te njene priče, on je potpuno drugačiji. Ona je vrhunski manipulator, on upada u njenu zamku. Ja mu se ne mešam u to, neka bude sa njom, ali ne znam zašto sebi to radi. Želi da stigne do dna, a ima cilj zašto je ušao. Hoće da povrati deo para, da otvori svoj lokal opet, da nešto radi i popravi svoj život, jer je sve uništio zbog nje. Sada ispada da sam ja gora, jer sam ušla ovde. Ja Taru mogu da ukanalim - bila je razočarana Monika.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija