• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

14.02.2022

23:45

SADA JE SVE JASNO Ša otkrio zašto ga toliko privlači Tara: Volim žene koje su bezobrazne!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

SADA JE SVE JASNO Ša otkrio zašto ga toliko privlači Tara: Volim žene koje su bezobrazne!

Podeli vest

Totalni preokret!

U sinoćnoj emisiji gost kod Darka Tanasijevića bio je Nenad Aleksić Ša, koji je u razgovoru otkrio da ipak ne može da bude sa Monikom jer voli Taru! Takođe, rekao je i da mu njeno malo, znači mnogo.

Foto: Printscreen/You Tube

- Nisu ti sve ovce na broju? - razgovor je otpočeo voditelj Darko.

- Razbucan sam! Lepo je što je došla Monika, ali moja glava je kod Tare. Svi kažu da se smuvamo, ali ne mogu. Taman sam sa Tarom uspostavio kontrolu, i onda je došla Monika. Ja sam mislilo da mogu, ali ne mogu, znam to! Dokle god smo Tara i ja tu, nema šanse da se bilo šta desi. Jednostavno, kad nekog voliš, ne možeš. Sinoć kada je Tara napisala da sa njom dobijam ništa, ja sam njoj rekao: 'I to malo kod tebe je meni mnogo!' - rekao je Ša.

- I kad ti Tara da to malo, znaš i sam da ti to nije dovoljno. Uvek se nadaš većoj pažnji i poštovanju. Kako je moguće da tebi ne ide u ljubavi? - upitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Neverovatno. Probao sam i brak, ali se nisam pronašao. Ja volim kod žena vruće-hladno, volim žene koje su bezobrazne, drske svoje. Mene mir ne radi. Mene mir radi trenutno. Svako se hvata za moje godine, takva mi je genetika, ja sam povukao na oca, ja sam dete u duši. Nikada se nisam hvatao za godine. Nemam opravdanja za moje ponašanje, neka svi msile da sam lud, ali tu sam gde sam. Ja ne volim tuče, to sam joj i rekao. Ali kad legnemo, kad se zagrlimo, bude lepo - ističe Ša.

- Je l' veruješ stvarno da ćeš nekada sa Tarom imati normalnu vezu? - upitao je Darko.

- Ne. Mene je Monika privlačila jer Tara nije bila prisutna. Možda ljudi vole da gledaju ludaka, ali ne mogu, odseku mi se noge kad vidim Taru. Lepo što je ušla i žao mi je što je tu, nema nikog bližeg, gledam da joj udovoljim. Ja ne mogu da joj pružim nešto i da je zavozam. Ivani sam uradio groznu stvar, ali više to ne želim da radim. Ja sam n*jebao kako god da okreneš! Tara je meni rak rana! Čim mi se poremeti odnos sa njom, ja ne mogu, ne mogu. Ne mogu da funkcionišem kad ona nije tu. Pritom, sada je i Monika došla. Priča da će izneti nešto o Tari i tako to - zaključuje Ša.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija