• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2022

14:00

OVAKAV RASPLET NIKO NIJE OČEKIVAO! Drugarica Tamare Đurić za Informer.rs otkrila detalje INCIDENTA ISPRED KAFANE!

Informer.rs

Rijaliti

OVAKAV RASPLET NIKO NIJE OČEKIVAO! Drugarica Tamare Đurić za Informer.rs otkrila detalje INCIDENTA ISPRED KAFANE!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija Tamara Đurić našla se u centru skandala jer je u noći između petka i subote prebila nepoznatu devojku ispred jedne kafane.

Problem je nastao, kada je nepoznata devojka ušla u starletin automobil sa namerom da napravi nekoliko selfija. Nakon toga, Tamara je nepoznatu devojku izbacila iz auta, usput joj nanevši, par vaspitnih šamara, zbog nedoličnog ponašanja.

Foto: printscreen

Tamara Đurić

Drugarica Tamare Đurić, Tara, koja je prisustvovala celom događaju, progovorila je Informer.rs, objasnivši šta se stvarno dogodilo te noći:

- Tamara i ja smo bile zajedno na veceri, kada je Nikola pozvao moju drugaricu i zamolio je da se pojavi na rođendanu njihovog prijatelja. Iako Tamara ne voli muziku i gužvu, rekla je svom mužu da će doći pred sam kraj da bi na taj način ispoštovala muža. Ostavile smo auto baš ispred restorana misleći da ćemo odmah izaći, ali kad smo sele, Tamara mi je rekla da ide da pomeri auto jer niko zobg njenog vozila ne može proći - rekla je Tara i dodala da je nakon toga došlo do incidenta:

Foto: printscreen

Tamara Đurić

- Nakon toga sam čula da je neko rekao da je napolju ispao problem. Izašli smo napolje i videli da nepoznati dečko vuče tu devojku koja je bila vidno pijana. Ne verujem da joj je nos slomljen, ali istina je da ju je tamara izbacila iz auta. Moj muž je prišao da pita da li je devojka dobro, a njen dečko je rekao da je sve u redu i da je njegova devojka malo popila. Nakon toga smo mi otišli odatle.

Foto: printscreen

Tamara Đurić

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Izoperisana starleta i nemajka se bahato ponasa i parkira.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17