• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

26.02.2022

07:00

DEJAN I ALEKS ČEKAJU BEBU - STIŽU RODE U ZADRUGU! Starleta zatrudnela u rijalitiju!

printscreen

Rijaliti

DEJAN I ALEKS ČEKAJU BEBU - STIŽU RODE U ZADRUGU! Starleta zatrudnela u rijalitiju!

Podeli vest

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić čekaju bebu!

Starleta kaže da ima sve simptome trudnoće i da želi da rodi dete cimeru iz rijalitija, s kojim je u vezi manje od mesec dana!

- U poslednje vreme mi se neverovatno otvorio apetit, stalno sam gladna! Pored toga, često imam mučnine i ciklus mi kasni... Mislim da sam u drugom stanju! Još nisam rekla Dejanu, jer se plašim njegove reakcije. Tražiću od produkcije da uradim test kako bih bila sigurna. Ako sam trudna, rodiću! - rekla je Aleksandra.

Bežao, pa se vratio

Dok se ona poveravala cimerki MC Aleks, Deki je pobegao iz rijalitija! On je pukao zbog prozivki ostalih zadrugara da iskorišćava starletu kako bi preboleo suprugu Dalilu.

- Dejan ponižava Aleks, i dalje voli Dalilu! Upoznao ju je kao oskudno obučenu devojku, a sada joj brani da nosi kratko i usko. Ma on nju samo iskorišćava da bi po drugi put ispao žrtva i pobedio u "Zadruzi" - rekao je Mensur Ajdarpašić, zbog čega je Dragojeviću pao mrak na oči:

- Šta god da uradim, ispadam najgori! Neću to da trpim!

On je potom u naletu besa razvalio vrata u dvorištu i napustio "Zadrugu"! Međutim, kad je izašao, saznao je za starletinu trudnoću i rešio da se zbog nje odmah vrati u rijaliti!

Bez golotinje

Dejanova i Aleksandrina majka već slave lepe vesti! Biljana Dragojević i Slovenka Nikolić kažu da bi volele što pre da postanu bake.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Ako je moj sin srećan, i ja sam! Ukoliko se potvrdi da je Aleks trudna, imaće svu moju podršku i pomoć - kaže Biljana, a Slovenka dodaje:

- Velika želja mi je da dobijem unuče. Volela bih da Aleks rodi Dejanu devojčicu, koja će da liči na mene! Već sam smislila i ime, neka se zove Anastasija!

Ona smatra da njena ćerka mora da se promeni:

- Podržavam Dekija kad kritikuje Aleks za oblačenje! Pa ne moraju svi da gledaju njeno golo du*e! Poslala sam joj milion pidžama, a ona hoda u majici i gaćama. To je sramota!
 

Opšti rusvaj u rijalitiju

Još jedna noć u "Zadruzi" prošla je burno. Tara Simov gađala je kamenjem Nenada Aleksića Ša jer ju je nazvao nar*omankom i ku*vom. U isto vreme Viki Mitrović je pretukla Irmu Serjanić jer je gledala njenog dečka Marka Osmakčića! Nikola Grujić pobacao je posteljinu bivše ljubavnice Mime Šarac jer "stalno pilji u pe*ise drugih muškaraca"!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17