• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2022

16:26

TRI PUTA JE UPISIVAO SREDNJU ŠKOLU I SVAKI PUT SU GA IZBACILI! Car šokirao nepoznatim detaljima iz privatnog života!

printscreen

Rijaliti

TRI PUTA JE UPISIVAO SREDNJU ŠKOLU I SVAKI PUT SU GA IZBACILI! Car šokirao nepoznatim detaljima iz privatnog života!

Podeli vest

Filip Car gost je u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", a tom prilikom otkrio je nepoznate detalje iz svog privatnog života.

- Detinjstvo je bilo divno i burno. Ne znam kako bih rekao. Mislim da sam premlad upustio u neke stvari, premlad sam na ulici. Bio sam buntovnik, bez razloga, imao sam svu pažnju roditelja. Nisam ni školu završio, završio sam samo 8 razreda osnovne. Falilo mi je strogoće, nisam imao to sa očeve strane, ja sam mom ocu peto dete, pre mene je imao 4 devojčice. On je od njih očekivao više. Dobio me je kasno, nije me nikad udario, nikad mi nije branio. Bilo je kao da sam sin jedinac. Falio mi je autoritet - otkrio je Car, pa dodao:

- Išao sam u tri različite srednje škole. Svuda bi me izbacili pre kraja prvog polugodišta. Nisam dolazio na nastavu. Profesori su imali problem sa mnom. Imao sam devojke koje su u drugim smenama, morao sam stalno da idem. Psiholog mi je rekao da imam adhd, probleme s koncentracijom. Na tabli sam uvek znao, prijatelji uđu u neki konflikt, ja se potučem. Ja i dalje ne znam šta ću raditi u životu. Ulica me naučila svemu. Sve što sam naučio, naučio sam na ulici. Došla mi je glave u puno situacija. Imao sam dosta prekršajnih i kaznenih dela. Kao mlađi sam voleo nedozvoljene supstance, ali imam strah. Od 10 godine imam nezadovoljstvo, radim stvari koje ne ispravljam. Sad sam nezadovoljan zbog porodice. Majka podnosi loše, vezana je za mene. Ja sam joj jedini sin. Stalno sam bio slomljen, padao sa motora, u kolima, stalno je u stresu zbog mene. Danas kad upali tv, kako da joj bude, sa ženom koja je udata, sa ženom koja hoće oko da mi iskopa - rekao je Filip Car u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Šta je Filip Car poručio roditeljima pročitajte OVDE

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija