• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2022

21:38

IŠAO SI SA BIVŠOM DEVOJKOM U MANASTIR MENI DA NAPAKOSTIŠ! Tara iznela ŠOKANTNE DETALJE VEZE sa Nenadom Aleksićem Ša! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

IŠAO SI SA BIVŠOM DEVOJKOM U MANASTIR MENI DA NAPAKOSTIŠ! Tara iznela ŠOKANTNE DETALJE VEZE sa Nenadom Aleksićem Ša! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Tara Simov odlučila je da sa zadrugarima podeli životnu priču o periodu koji je nazvala "paklene godine".

Simova je otkrila kako se osećala kada je imala samo 16 godina.

- Sećam se, imala sam dva paklena perioda u životu. Pre Stefana, on me je iščupao i posle raskida. To su moje paklene godine. Pre Stefana me je tata vodio sa njegovim prijateljima koji su vernici u manastir, imala sam 16 godina. Ima tamo kad se zapali sveća ispred moštiju, ako poteče to nešto kao da ima nade. Meni su čitali i to je poteklo, a rekli su mi da to nije poteklo iz tih mošti 10 godina. Važi što ima nade... Posle kad smo Stefan i ja raskinuli, umro mi je najbolji drug, baka i deka, sve u sedam dana. Nisam znala gde bijem, ali sama sam išla u crkvu. Pomogne ti da pričaš sa njima i da ne veruješ, unesu ti mir - pričala je Tara.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Tara Simov

- Ja sam se isplakao u manastiru - priznao je Ša.

- Išao sa bivšom devojkom u manstir meni da napakosti. Otvaram novine, kad ono Ša i bivša devojka... - dodala je Simova.

 

 

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17