• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.03.2022

22:46

MILJANA STIGLA U ŠIMANOVCE, ZOLA U STRHU! S polomljenom nogom ulazi u "Zadrugu 5"

zadruga printscreen

Rijaliti

MILJANA STIGLA U ŠIMANOVCE, ZOLA U STRHU! S polomljenom nogom ulazi u "Zadrugu 5"

Podeli vest

On ni sluti šta mu se sprema

Spekulacija da večeras Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 5", bila je tajna, ali je Marko Janjušević Janjuš danas to nagovestio Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: zadruga printscreen

Dušica Jakovljević

A sve spekulacije su potvrđene i Miljana je stigla u Šimanovce gde je voditeljki Dušici Jakovljević otkrila da ulazi i to sa slomljenom nogom. Kulićeva je otkrila kako je došlo do pada:

- Pala sam ispred tržnog centra. Pala sam od težine. Imala sam koronu i jela sam kao stoka- kazala je Miljana koja se još više ugojila.

Foto: zadruga printscreen

Spremna da uništi Zolu...

- Ispred tržnog centra kranula sam sa Nenadom da popijem kafu, krenem ja da kupim cigarete i , tamo da sred zgrade. I ja krenem i padnem, ustanem imama šta da vidim. Prizor stravića, noga mi se savila pozadi. odha su me dovezli u Banjicu. Tamo mi jedoktor Mihajlo skinuo patiku, a dvojica su mi vraćali nogu - ispričala je Miljana za svoju nesreću.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija