• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2022

15:26

RAZGOVOR U ŠIFRAMA - ŠOK U BELOJ KUĆI! Zadrugari imaju posebno ime za ugovor i produkciju - sve je isplivalo (VIDEO)

Rijaliti

RAZGOVOR U ŠIFRAMA - ŠOK U BELOJ KUĆI! Zadrugari imaju posebno ime za ugovor i produkciju - sve je isplivalo (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić nedavno je odlukom Velikog šefa vraćena u "Zadrugu 5", a društvo u rijalitiju joj pravi dečko Nenad Macanović

Poznato je da je u rijalitiju zabranjeno pominjanje članova produkcije, međutim, izgleda da Nenad u to nije upućen, pa ih često pominje.

Foto: zadruga printscreen

Miljana Kulić i Nenad Macanović

Kulićeva je svom izabraniku skrenula pažnju, pa ga je više puta opomenula, a svaki put kad izgovori "Milica", ona ga ispravlja da oni kao govore o Milici Kemez, bivšoj zadrugarki.

Macanović je jednom prilikom pomenuo pomenuo čelnicu, a Miljana je u naletu besa zbog svađe sa Zolom otkrila da Čolić govori u šiframa, te kad kaže "radionica" zapravo misli na ugovor koji je sklopio sa produkcijom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija