• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.03.2022

08:49

KREĆE PAKAO, ULAZI CAREVA BIVŠA! Otkriveno ko u subotu prolazi kroz kapiju ZADRUGE! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

KREĆE PAKAO, ULAZI CAREVA BIVŠA! Otkriveno ko u subotu prolazi kroz kapiju ZADRUGE! (VIDEO)

Podeli vest

Otkriveno ko dolazi u najpopularniji rijaliti

Dalila Dragojević i Filip Car noćas su se žestoko posvađali, a tom prilikom otkrivene su brojne tajne.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dalila i Car se posvađali pa sve isplivalo na površinu

Između ostalih, Dalila je otkrila Caru ko mu u subotu dolazi kako bi mu pravio društvo.

S obzirom na to da je Filip sada sa Anom, a da mu je Dalila bivša devojka, njemu baš ne bi trebalo da mu još jedna nekadašnja bude prisutna.

Međutim, Dalila ima drugačiju informaciju, a sve je otkrila kada ju je Filip isprovocirao:

- Te s kojima sam bio, a s kojima samimao loše odnose za tebe su boginje -govorio je Car Dalili, a ona mu je rekla koja će mu se uskoro pridružiti:

- Evo Mina će ti ući u subotu, evo Mina ti ulaziu subotu- kazala je Dalila, te je jasno da će se u "Zadruzi 5" pojaviti niko drugi do novopečena medinska sestra Mina Vrbaški.

Inače, Mina je nedavno izjavila da nema nameru da uđe u rijaliti, kao i da se posvetila poslu zdravstvenog radnika u jednoj privatnoj klinici, kao i da je započela doškolovavanje.

- Sama sam ovde jer dečka neću da eksponiram kao što sam to pre radila. Više uživam kad manje ljudi zna, da ne remete. Povukla sam se, unormalila sam se. Ovo sam nova ja. Najbitnije mi je da je moja porodica ponosna na mene. Nema potrebe da više pišete o mom dečku. Previše se i ja eksponiram, al ajde. Ovo je poslednje što ću gurati u medije. Od Zadruge nema ništa, ne ulazim. Stavljena je tačna na to. Gradim normalan život, zaposlila sam se. Videćemo sa muzikom, prija mi posao. U pitanju je medicina, to mogu da otkrijem - kazala je Mina svom rođendanu za Informer. A da li će pogaziti svoju reč i ponovo ući u "Zadrugu", saznaćemo u subotu.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17