• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

23.03.2022

20:01

GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O RAZVODU SA IVANOM, PA PRIZNAO: Nikada nisam ni pomislio da ovo može da se desi!

Rijaliti

GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O RAZVODU SA IVANOM, PA PRIZNAO: Nikada nisam ni pomislio da ovo može da se desi!

Podeli vest

Kristijan Golubović u "Zadruzi 4" prevario je suprugu Ivanu Veljković sa Kristinom Spalević, nakon čega je usledio razvod

Golubović je sada gostujući u jednoj emisiji otkrio da je prošao kroz buran razvod sa Ivanom.

- Još uvek razvod nisam rešio, prevelika je sujeta ili šta već moje bivše supruge. Krupne reči su rečene i neistine i to me boli. Znam da je ona jako dobra osoba, iskrena i poštena i začudilo me je da pravi neke scene, a ona nije iz tog sveta. Znam da ona nije iz tog sveta, znam koliko joj je teško i nikada ne bi pomislio da ću da se rastanem sa njom na taj način - rekao je Golubović, pa dodao:

Foto: printscreen

Kristijan Golubović i Ivana Veljković

- Najveći naš problem je što je Ivana, da je ne uvredim, da kad je dobila sve od mene u životu napravila kineski zid u životu. Ni ljubav kera, ni prijatelji ni ništa sa strane više nije mogao da priđe Ivani i našoj ćerki. Ona je doživela dete kao najveće blago na svetu, da treba da ga čuva samo ona i gaziće preko mrtvih da to ispadne tako - rekao je Kristijan u emisiji "Puls Srbije".

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija