• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.03.2022

15:51

PORICALA SARADNJU SA PRODUKCIJOM, ALI... Mina Vrbaški se OBRUKALA ovim potezom, svi u šoku!

informer.rs

Rijaliti

PORICALA SARADNJU SA PRODUKCIJOM, ALI... Mina Vrbaški se OBRUKALA ovim potezom, svi u šoku!

Podeli vest

Sve je zabelezeno!

Mina Vrbaški je sinoć ušla u petu sezonu rijaliti šou programa Zadruga, a čim su je ugledali na vratima, mnogi su zanemeli. Ovo je posebno potreslo parove čija je veza i onako na klimavim nogama - Milicu i Mensura, a nisu bili ravnodušni ni Dalila i Car.

Veselinovićeva je odmah napravila haos Mensuru, a šta nas tek čeka, teško je da možemo i da zamislimo.

Minin ulazak je iznenadio mnoge, ne samo zbog toga što je vešto skrivala informacije o ulasku, već zato što je pre samo par nedelja izjavila da je rijaliti za nju prošlost i da ima druge planove:

Foto: informer.rs

- Želim da se posvetim medicini, da se doškolujem. Sa rijalitijem stajem, to je moja prošlost. Budućnost želim da ispunim lepim i zdravim stvarima. Posao koji radim mi je škola za dalju budućnost. Na klinici je rečeno da ne pričam koji je tačno moj posao, ali sam u medicini, sad koja vrsta, to nek se ljudi pitaju - rekla je bivša zadrugarka i dodala.

- Uvek sam to želela, da radim nešto vezano za hirurgiju. To mi je privlačilo pažnju oduvek, samo što nisam imala hrabrosti da krenem da učim. Mislila sam da ja to neću moći. Sada vidim sebe u tome. Povlačim se iz javnosti, ali evo ovaj rođendan sam htela da obeležim, da se vidi da mi se može - rekla je kroz smeh Mina, a onda se dotakla i svoje muzičke karijere, ali je još jednom naglasila da rijaliti put nije put ka boljem životu.

Foto: informer.rs

- Muzička karijera je tu, pesma mi broji milione, ali videću šta ću dalje. Ako budem imala višak vremena nastaviću za sebe, neće biti nastupa. Još jednom da kažem, sa rijalitijem sam završila. Previše sam se dala nečemu što nije bilo potrebno. Istrošila sam svoje živce, živce mojih roditelja, prijatelja i partnera... Rijaliti je velika škola, ali put ka boljem životu nije. Mlade devojke će se kajati ako krenu tim putem, kao ja - ispričala je starleta.

Međutim, izgleda da je ponuda od strane produkcije bila odlična, pa se odlučila da 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17