• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

29.03.2022

08:00

INFORMER SAZNAJE - DALILA I ŠA BILI U ŠEMI Mina Vrbaški otkrila TAJNU koju ni Dejan ne zna: Tada je bio u braku sa Ivanom!

printscreen

Rijaliti

INFORMER SAZNAJE - DALILA I ŠA BILI U ŠEMI Mina Vrbaški otkrila TAJNU koju ni Dejan ne zna: Tada je bio u braku sa Ivanom!

Podeli vest

Pre ulaska, zadrugarka je spremila teren da uništi Dragojevićku!

Dalila Dragojević (29) bila je ljubavnica Nenada Aleksića Ša (41), otkriva za Informer njihova cimerka iz rijalitija Mina Vrbaški! Starleta je pred ulazak u "Zadrugu 5" ispričala da je reper varao tadašnju suprugu Ivanu sa bosanskom starletom.
Ona je najavila da će uskoro bivše ljubavnike raskrinkati i pred kamerama Pinka.

Foto: Printscreen/Instagram


- Dalila i Ša su bili u seks-kombinaciji! Njihova švaleracija nije dugo trajala, jer je on tada već bio u braku sa Ivanom. Dalili nije smetalo što je oženjen i što vara ženu s njom. To je bilo pre sedam godina, kad Dalila još nije upoznala Dejana - kaže Mina.

Ša: Zaljubljen sam u Martinu

Ša u rijalitiju ne pokazuje nikakve emocije prema bivšoj ljubavnici Dalili. Reper je posle raskida sa Tarom Simov našao novu simpatiju - Martinu Petrović.
- Super je devojka, prija mi druženje sa njom. Zaljubio sam se, ali ne žurim da uđemo u vezu - rekao je reper u "Zadruzi".

Mučenica


Dalila je muzičaru zapala za oko dok se takmičila u četvrtoj sezoni "Parova".


- Ša ju je pozvao čim je izašla iz rijalitija, a zatim su se neko vreme samo družili. Jedno veče su izašli u noćni klub, tu su se poljubili i završili u krevetu! Videli su se još nekoliko puta u hotelu i imali seks, a onda ju je Ša šutnuo - priča starleta i dodaje da je Dalila neko vreme jurila repera u nadi da će ostaviti suprugu zbog nje:

Foto: printscreen instagram/_ivv_

Ivana Aleksić, bivša žena Nenada Aleksića Ša


- Stalno ga je zvala, pisala mu poruke... Morao je da je blokira! Čovek je dobio šta je hteo i otkačio ju je! Ona je, mučenica, pričala prijateljima kako se zaljubila i da bi volela da ostavi ženu zbog nje. Budaletina!

Krije aferu

Foto: printscreen

Mina kaže da za ovu aferu ne znaju Dalilin sadašnji dečko Filip Car i bivši muž Dejan Dragojević.
- Ako mi Dalila stane na žulj, otkriću sve njene tajne! Ni ne sluti šta sve znam o njoj i da mogu da je uništim! Ma Car će je šutnuti čim sazna! Nikad joj ne bi oprostio što je bila u šemi sa Ša! Dalila ni Dejanu nikada nije rekla za to. I on će se sigurno šokirati kad sazna da je imala aferu sa još jednim zadrugarom! - završava priču Vrbaški.
 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija