• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.03.2022

15:30

NENADOV OTAC NA IVICI BEDE! Zbog Tare Simov dužan preko 200.000 evra

printscreen

Rijaliti

NENADOV OTAC NA IVICI BEDE! Zbog Tare Simov dužan preko 200.000 evra

Podeli vest

Njemu je ljubavni život doneo samo probleme

Reper i aktuelni rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša. Njegovo učešće u rijalitiju Zadruga obeležili su skandali koji su se ticali njegovog ljubavnog života sa Tarom Simov. Izvor blizak njegovoj porodici otkriva, kako njegov otac gleda na sve to.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Nenadov otac Kiza je divan, miran, tih i povučen čovek. Živi u iznajmljenoj sobi u strogom centru grada i radi tri posla da bi sebi obezbedio egzistenciju. Jedan od poslova kojim se bavi je i moleraj - počinje izvor.

- Kulturan je i, što bi se reklo, normalan čovek. Ljubazno se javlja poznanicima i komšiluku, ali ne voli da priča o Nenadovom učešću u rijalitiju, a posebno ne o razvodu njegovog sina koji ga je svojevremeno veoma pogodio. Iako je ranije znao da dođe u stari kraj na Novi Beograd i vidi se sa bivšim komšijama i Nenadovim drugarima, više od tri meseca ga nema. Ne komunicira ni preko Fejsbuka na kome je nekada provodio više vremena i znao je da razmeni poruke i zahvali se fanovima koji su podržavali njegovog sina.

Izvor navodi da je prva dva učešća otac Nenada Aleksića Ša izdržao hrabro i stoički, da je pratio situaciju i gledao rijaliti, dok ovaj put za to nije sposoban.

Foto: printscreen

Zbog Tare pukao 200.000 evra

Turbulentna veza Nenada Aleksića Ša i Tare Simov bila je glavna tema Zadruge 4, a zbog ljubavi prema 20 godina mlađoj starleti, reper se i razveo. Koliko je zaljubljen, pokazala je i činjenica da je platio njenu kaznu 50.000 evra kada je diskvalifikovana, a bivšoj ženi Ivani je za ravod isplatio 150.000 evra.

- Zbog svega što je strefilo Nenada Kiza je pao u depresiju. Ne prati Zadrugu i izbegava da ga bilo šta podseti na činjenicu da je njegov sin u rijalitiju. Život mu se sveo na puko preživljavanje, odlazak na posao, dogovaranje neke molerske ili zanatlijske tezge i vraćanje u sobu u kojoj živi. Izlazi samo onoliko koliko mora, a to podrazumeva odlazak do prodavnice po osnovne namirnice za život - priča izvor za Rijaliti plus.

- Mesecima ga nismo videli, a ne javlja se ni na telefon. Sve što se dešavalo Nenadu samo se gomilalo i njegov treći odlazak u Zadrugu bila je kap koja je prelila Kizinu čašu razumevanja i strpljenja. Jako teško podnosi sve što se njegovom sinu desilo otkako je prihvatio rijaliti igru i nema više strpljenja da gleda kako mu se život i karijera raspadaju. Verujem da jedva čeka da se rijaliti završi, da Ša izađe i pokuša da se vrati na stari kolosek - završava izvor za Rijaliti plus.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija