• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.04.2022

07:49

JANJUŠ POSLE ZADRUGE POSTAJE ESTRADNI MENADŽER Otkrio sa kojom će pevačicom sarađivati!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

JANJUŠ POSLE ZADRUGE POSTAJE ESTRADNI MENADŽER Otkrio sa kojom će pevačicom sarađivati!

Podeli vest

Od nas dvoje svašta možete da očekujete - rekla je pevačica!

Marko Janjušević pobegao je iz rijaliti šou programa Zadruga 5 i odlučio da se posveti porodičnom životu.

Bivši košarkaš je otišao pravo u zagrljaj svoje ćerke i bivše žene, a nakon kraćeg odmora odlučio je u kom smeru će ići njegova karijera. Naime, Janjuš je odlučio da postane estradni menadžer, a brinuće o karijeri svoje bivše cimerke - Sandre Čaprić!

Foto: printscreen

- Čula sam se sa Janjušem čim je izašao iz rijalitija, treba da se vidimo ovih dana. On će biti moj menadžer. Od nas dvoje možete svašta da očekujete - priča pevačica i hvali se da nikad nije bila traženija.

Foto: printscreen

- Mnogo mi je pomoglo što sam bila deo najgledanijeg programa, imam dosta ponuda za nastupe. Pripremam novu pesmu i spot, posvetila sam se karijeri i verujem da će sve biti top - istakla je bivša zadrugarka.

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, Janjušević je danas postavio Instagram stori na kojem se nalazi sa Čaprićevom i objavio tri srca.

Naravno, Sandra i Janjuš su se najverovatnije šalili, mada, sa njim se nikada ne zna. Svojevremeno je izjavio i da želi da postane voditelj, pre svega emisije "DNK analiza", a šta će stvarno uraditi po pitanju svoje karijere, ostaje nam da vidimo.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija