• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.04.2022

17:26

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA ZADRUGARE: Mina je prljav rijaliti igrač, Gruja loše glumi, a evo kome predviđa pobedu

printscreen

Rijaliti

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKALA ZADRUGARE: Mina je prljav rijaliti igrač, Gruja loše glumi, a evo kome predviđa pobedu

Podeli vest

Nedavno je u "Zadrugu" ušla Mina Vrbaški koja je totalno poremetila odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a sada se oglasila bivša zadrugarka Zorica Marković

Zorica je prokomentarisala dešavanja u "Zadruzi", a nije štedela reči kada su pojedini zadrugari u pitanju.

Kada je reč o "novom" ljubavnom trouglu Mine, Mensura i Milice, Zorica je rekla:

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković oplela po zadrugarima

- Ja sam nju prozvala Desanka Maksimović. Bolje nek uči školu, nek bude obrazovana. Odnos Milice i Mensura je uvek bio na klimavim nogama. Nek je ona živa i zdrava svojoj majci, ali ona drskost i bezobrazluk. Svako normalan je protiv bilo kakvog nasilja, ali ono je katastrofa. On koji je reagovao onako ranije, on ništa, ćuti. Nije mu svejedno zbog Mine, bilo je dosta ružnih stvari. Kad se setim svih scena, svašta je bilo tu. Nikad nije imao emocije prema ovoj maloj. Ona je devojka gledala rijaliti i doktorirala ga. Drugi dan, paf u krevet. Uvek sam govorila da on ima tu neku tradiciju i patrijarhalan je. Svaku ženu bi krojio po svoje. Nelogično mi je, znam da bi napravio čudo. Sve to trpi, ali pući će oni. Ne zna da li je bio osuđen u narodu, ali mu je stalo do plasmana. Što se tiče Mine, očekivala sam mnogo više. Lepo je to što je odlučila da se promeni, a njeno prisustvo uzdrmalo je i Cara i Dalilu i sve. Ona je stvarno lepa devojka, lepo izgleda. Ona je prljav igrač, prljavo igra. Bile smo sve tri sezone zajedno, spremna je na sve. Krenula je na finjaka...Unela je ona nemir. Niti ima šta od ove veze njihove, pući će to pred sam kraj rijalitija - rekla je Zorica, a onda se dotakla i Nikole Grujića Gruje, koji je u rijalitiju prevario suprugu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nikola Grujić Gruja prevario suprugu u rijalitiju

- Gruja loše glumi. Ja hladnijeg čoveka ne videh u životu. Ja sam mislila da nema nikog hladnijeg od Slobe. Gruja umesto da je pevao, ne zna šta je sa tim mozgovima. On je generalno hladan tip i kad ustane, bez mimike je, leden. Nikad ne znaš šta je u njegovoj glavi, a to za njega nije dobro. Nisam ga doživela kao nekog ko je plitkog mozga da može to sebi da uradi. Sigurno je to radila zarad opstanka Mima. Nekako, kao da je očekivao te papire, opet hladan. Ne znam ga sa javne scene, čula sam za njega kad je ušao ovde. Sj**ali su živote skroz. Ljudi imaju đon umesto obraza - rekla je Zorica, pa se osvrnula na odnos i raskid Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

Foto: zadruga printscreen

Raskinuli Miljana Kulić i Nenad Macanović

- Meni je Bebica hit. Ni da mu se smejem, nit da ga žalim. Jedinstvena pojava uopšte. Ja, da sam ovaj narod, mislim da bi on trebao da pobedi. Kad vidim njegove reakcije i kad priča i šta mu Miljana radi. Nema ništa od tog raskida, nije mi jasna Miljana, šta hoće sa Zolom? Ona je baš intresantna što se toga tiče. Onoliki haosi, svađe, čuda su pravili i opet čačka mečku. Može da opstane i sa i bez Bebice. Ona je stvarno za rijaliti top. Mislim da joj je dosadno, ne voli ni jednog ni drugog. Vidim da je sve mnogo daleko otišlo, ali neće Zola njoj nikada oprostiti. Šta god bude uradio, uradiće iz osvete, jer ga čačka. To je kod Miksi, kad je Zola u pitanju, gledali smo tolike scene, posle kojih su se mirili, tako. Bebica slepo veruje u sve i podržava. Malo sam posumnjala da je neka priča, dok nisu imali se*s. Onda mi ga bude žao kad priča o firmama i da decu nije video - zaključila je Zorica Marković.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija