• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2022

10:14

OTKRIVEN TAČAN DATUM FINALA "ZADRUGE 5"! Mina se izletela pred kamerama, unela informaciju spolja! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

OTKRIVEN TAČAN DATUM FINALA "ZADRUGE 5"! Mina se izletela pred kamerama, unela informaciju spolja! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Mina Vrbaški je tokom noćašnje svađe sa bivšim momkom Mensurom Ajdarpašićem slučajno otkrila kada će se rijaliti završiti!

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnik sedme sile je podigao Minu Vrbaški kako bi prokomentarisala izlaganje Mensura Ajdarpašića.

- Šta da komentarišem. Osećam se odlično, moram da upoznam zadruagre, nadam se da ću se prilagoditi i uputiti se u ovu temu, jer ne znam ko je ovaj dečko - počela je Mina.

Foto: Printscreen You Tube

Mina Vrbaški

- Sad ona menja strategiju - dobacio je Mensur.

- Ko je ovaj dečko? Ne znam ko je on i nadam se da ćemo se upoznati, sigurna sam u to...Ja stvarno ne znam ko si ti, ja želim da upoznam ovog dečka - rekla je Mina.

- Mensur je izjavio da ništa ne oseća prema tebi i da se ne vraća na prošlost koju je imao sa tobom. Da li on govori istinu - pitao je novinar.

- Ne znam kakav je njihov odnos bio, ali pošto vidim kako se on ponaša. Ja se slažem sa Dejanovim izlaganjem. Iskoristila bih to da se što je Dejan rekao, da to i ja mislim...Ja ću da pričam šta je bilo malo pre. Videla sam neke poglede - rekla je Mina.

- Što onda on ima potrebu, ako si ti videla, zabeležile kamere da kaže da se to nije dogodilo.

- Lakše je sebe da ubeđuje u nešto, da bi poverovao u to. Pošto je on rekao da sam ja Dina nagovorila... - rekla je ona.

Foto: Printscreen You Tube

Mensur Ajdarpašić

- Da li on gaji emocije prema tebi, ti ga najbolje poznaješ - pitao je novinar.

- Što se tiče da li on mene voli ili ne, držaću se njegove priče da on ništa ne radi, da me ne voli, da sam ja došla da ga uništim, ja se povlačim odavde. Da vidim da li ću biti problem sada ja u vezi i da li će Milica opet da mu zamera. Ja ne mogu da idem da glumim dežurnu budalu, izvinjavam se ljudima, ja sam uradila ono što sam mogla - rekla je Mina.

- Kad me ti nisi ocrnila, neće niko - rekao je Mensur.

- Na koje si tačno ljude mislila kada si rekla da je podrška uz tebe - pitao je novinar.

- Matea jedna, on zna ko je to, Lola, Maja, Dino. To su ljudi koji su bili sa mnom u kontaktu i koji su mene molili - rekla je Mina.

- Ja ću samo kratko. Meni ne odgovara, znam njihovo mišljenje - počeo je Mensur.

- Ma, ne znaš! Stvari se menjaju u jednoj sekundi - rekla je Mina.

- Oni me ne bi podržali ni u jednom odnosu ovde. Znam kakvo oni mišljenje imaju ovde...Ako mi oni kažu da je ovo istina sve što ona priča i da je to istina, ja ću se zahvaliti i da izviniću se, ali ne znam odakle potreba za tim nekim našim razgovorima. Imali smo ozbiljnih problema - rekao je Mensur.

- Da je samo malo pametniji, on bi prošao znaš kako kroz rijaliti ova tri meseca, nego se boji. Boji se susreta sa mnom... Mala je jako inteligentna, namazana i proračunata. Sve će to da pokaže desetog jula - rekla je Mina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija