• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.04.2022

18:23

USPELA JE DA RASTAVI MENSURA I MILICU!? Mina Vrbaški konačno unela crv sumnje, on najavio RASKID!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

USPELA JE DA RASTAVI MENSURA I MILICU!? Mina Vrbaški konačno unela crv sumnje, on najavio RASKID!

Podeli vest

Nakon nedavne svađe sa Milicom koja se opet završila šamaranjem Mensura, Ajdarpašiću je poverenje u Veselinovićevu potpuno poljuljano.

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški su nastavili komunikaciju:

Foto: Printscreen/You Tube

- Tvoja majka je tražila broj, jer je ona želela poziv sa tobom. Koliko je to ozbiljno kada ona hoće javno da se javi - rekla je Mina.

- Ja sam u vezi sa njom, dokle bude, biće. Ja moram da vidim da li je to istina ili ne - dodao je Mensur.

- Stefanu možeš sve da veruješ i on može da ti da najbolji savet - rekla je Mina.

- Milica sve što laže, ona laže sebe. Ja joj verujem da neke stvari nisu tačne. Kada izađem napolje, ja ću shvatiti. Ako je ona mene slagala, ja neću da dozvolim ništa. Neće biti kasno nizašta. Niti ću ja birati između njih i nje, ona zna da ja neću nju da ženim. Ako posle deset meseci vidim da si lagala nešto, ja nemam sa tobom šta da radim. Hoću da ti kažem, ako se ispostavi da me slagala, onda više neću da pričam sa njom. I ovako gubi svaku poentu i smisao. Ja napolju znam kako funkcionišem. Ja da sam znao gde ću da padnem, ja bih seo. Ovo režija da je smilila, ne bi mogle da smisli. Nemam strategiju, imao sam plan. Emocijalno sam nestabilan i to je normalno. Tako svaki čovek funkcioniše. Nema šta, polako, videćemo kada izađem. Ja znam šta je istina, isto tako mora i ona da zna. Nije niko nikoga tužio, a bilo je svačega. Ja ću da tražim neke stvari da vidim šta sam ja ovde uradio - rekao je Mensur.

Foto: Printscreen/You Tube

- To što je bila za mene, to ne može da se poredi sa njom. Ona se maloletna skidala i ne znam kako oni mogu nju da tuže. Tvoja devojka je govorila kako ti nju maltretiraš i onda su tvoji roditelji bili potrešeni. I onda su oni počeli da prate svaki njen korak - govorila je Mina.

- Ja ako sada kažem da me neko udario i onda napolju ljudi koji gledaju, oni dižu buku. Neko ko te voli, oni te brane - rekao je Đedović.

- Ja da sam sada pametna, veruj mi kako bi ga sada cenila. Ja bih sve dala da se on tako ponaša prema meni - rekla je Mina.

- On je video sve ove stvari, ali ga sputava da će ona da ostane na cedilu - rekao je Karić.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija