• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D.S.

14.04.2022

20:18

MILJANIN DEČKO SE BAVI CRNOM MAGIJOM!? Zolina majka zabrinuta za sina, Bebica mu pravio VRADŽBINE: To u filmu nisam videla!

Printscreen/pixabay

Rijaliti

MILJANIN DEČKO SE BAVI CRNOM MAGIJOM!? Zolina majka zabrinuta za sina, Bebica mu pravio VRADŽBINE: To u filmu nisam videla!

Podeli vest

Dok ne izađe napolje neće moći da se smiri

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola napravilI su potpuni skandal, a sada se oglasila Zolina majka, Bosa.

Naime, Kulićeva je priznala da su joj se vratile emocije prema bivšem dečku koji je ostao putpuno imun na te reči, dok je Bebica napravio neviđenu dramu na imanju preteći da će izađi iz "Zadruge" ako Miljana nastavi sa takvim ponašanjem.

Foto: Privatna arhiva

Lazar Čolić Zola i njegova majka, Bosa Čolić

Ovim povodom oglasila se Bosiljka Bosa Čolić, majka Lazara Čolića i priznala da je u strahu zbog celokupne situacije i da ne zna više šta da radi, a onda nam otkrila i kako gleda na celokupnu situaciju.

Foto: printscreen

- Ne mogu da razgovaram, teško mi je. Videla sam neke klipove i ništa meni nije jasno. Što više gledam sve više ludim. Zato izbegavam i da gledam detalje. Dobro je Zola rekao: "Lud, luđi i najludji". Šta je u njegovoj glavi ja ne znam, ali kad izađe i vidi neke stvari sve će mu biti jasno. Kada bude video one sahrane i hodanje po groblju i tako dalje... On ima strah koliko ja vidim, a poprilčno je poznaje i svestan je šta je u stanju uraditi. Vidim Bebica i neke vračare pominje, ja sam u strahu kao majka i dok god ne izadje neću imati mir - počela je priču Bosa za gorepomenuti portal, a na pitanje kako gde na komentare Marije Kulić, njene nesuđene prije, ona je odgovorila oštro:

- Marija olajava Lazara, a bolje bi joj bilo da o svom detetu povede računa, jer, ako svi vidimo Miljanin problem, nije moguće da ga ona kao majka ne vidi. Oni samo o parama pričaju. Kaže kako je meni isplaćivala Miljana kredite, a ja u svom životu nikad nisam digla kredit, to je laž, ali neka priča. Ja im svima želim sve najbolje. Bebica je priča za sebe. To ni na filmu nisam viđela, zato ne mogu ni komentarisati jer takav slučaj je za mene stran - izjavila je Bosa.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija