• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.05.2022

16:28

ZOLA NAZVAO NENADA MONSTRUMOM ZBOG MILJANINE TRUDNOĆE! Kulićkin bivši u šoku!

printscreen

Rijaliti

ZOLA NAZVAO NENADA MONSTRUMOM ZBOG MILJANINE TRUDNOĆE! Kulićkin bivši u šoku!

Podeli vest

Miljana Kulić je trudna i to je saznala juče, a ova vestiznenadila je mnoge pa i njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu

Zola je prokomentarisao Miljaninu trudnoću vidno šokiran:

- Malo je nezgodno i nezavidno da ja komentarišem. Mislim da nije moje da pričam o tim stvarima, ona je odabrala neke stvari u svom životu. Kada bih progovorio možda bih uticao na nju zato i mislim da je najbolje da ćutim. Ovo je njen život i treba ona da donosi odluke, ako je svesna svega. Ako ima emocije prema meni, sigurno bih nekako uticao na nju, zato mislim da je najbolje da se povučem - odgovorio je.

Foto: printscreen

Miljana i Bebica čekaju bebu

- Ja sam u svojoj glavi neke stvari rešio, mozak mi govori da treba da se sklonim. Ne razmišljam više o prošlosti, svakako je sve i prošlo... Sada, kada je ona u ovoj situaciji, ne bih previše zalazio u te teme... Ipak je ona trudna sa drugim muškarcem, ne ide da ja pričam o emocijama... Previše je bolesno da bih ja to pravio još bolesnijim - nastavio je Čolić.

- Da li misliš da je ovo sebično i nepromišljeno sa njegove strane? - glasilo je sledeće pitanje novinara.

- Ne znam šta su oni pričali kod kuće, znam samo šta smo mi pričali kada smo bili u najvećoj ljubavi. Nama kada se to desilo, pritisak njenih roditelja je učinio svoje i desilo se šta se desilo. Svi znaju da ja nisam bio za to... Ako nisu ovo planirali onda ovo nije u redu, ali ne bih davao etikete... - rekao je Zola.

Foto: printscreen

Zola izneo svoje mišljenje

- Koji je interes imao Bebica, ako je znao da trudnoća nije pametna odluka zbog njenog zdravstvenog stanja? - glasilo je pitanje novinarke.

- Ne mogu da grešim dušu i da tvrdim da on ima neki interes. To bi mi bilo previše monstuozno, ali ako je on bio upućen u sve to, onda to nije normalno. Kada sam čuo za to, nasmejao sam se, bio sam posle u šoku... Ne znam... Zbunjen sam, ipak sam ja sa njom bio tri godine, čudan je osećaj - rekao je Lazar.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija