• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

01.05.2022

21:00

MAJA PROMENILA LIČNI OPIS! On joj je platio sve operacije, cena prelazi 10.000 evra!

instagram/youtube/prntscreen

Rijaliti

MAJA PROMENILA LIČNI OPIS! On joj je platio sve operacije, cena prelazi 10.000 evra!

Podeli vest

Popularna starleta nikad anije krila da je korigovala svoj fizički izgled, a sada je otkriveno iko je sve to finansirao

Maja Marinković postala je poznata po ludačkoj ljubavi sa Markom Janjuševićem Janjušem u Zadruzi koja se u više navrata završavala i fizičkim kontaktom, ali i po lapsusima kojih je bilo dosta.

Foto: printscreen instagram

Sve što ima uložio u ćerku... Maja i Taki

Ipak, Maja je neko ko veoma vodi računa o svom izgledu pa je i po tome postala veoma upečatljiva s obzirom na to da je nedavno ugradila ogromne silikone.

A sve ove intervencije, po sopstvenom priznanju, finansirao je njen otac Radomir Marinković Taki:

- Mnogo sam se razočarao u svoju ćerku. U nju sam uložio sve što imam i nikada na njoj nisam štedeo, niti sam žalio novac. Ulagao sam vreme i ljubav, a kako mi je vratila?! Samo u njene plastične operacije sam uložio više od 10.000 evra i za pesmu još toliko. Dao sam 3.500 evra za operaciju grudi, a njeni zubi su me koštali 6.500 evra. Za rođendan mi je tražila tetovažu preko celih leđa, koju sam platio 1.800 evra. Samo je usne pumpala tri puta, jednom je čak vadila silikone, pa ih opet dopumpavala- kaže Taki i objašnjava da nikada neće prihvatiti Janjuša za zeta.

- Maja će morati da ga zaboravi kako zna i ume. U suprotnom, može slobodno da ode iz moje kuće. Šta Janjuš može da joj pruži?! To je muškarac koji nema zanimanje, nije služio vojsku, nema položenu vožnju, nema stan, nema para... Zamislite samo tog majmuna koji ne ume da vozi automobil?! Ja je vozikam kao taksista po emisijama, a gde je on? Pitao sam je zašto je on ne vozi, kad je takva ljubav u pitanju- kaže ironično Taki.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 1 godinu

Sa ovakvim roditeljima koji tako razmišljaju- nije ni čudo što su nam deca debili. Bolesno je da otac razmišlja o cerkinim grudima i njihovom uvećavanju….

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17