• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2022

14:21

RIALDA PRIMORANA DA BIRA IZMEĐU PORODICE I DEČKA PRAVOSLAVCA! Naišla na osudu zbog proslave Vaskrsa i Bajrama!

printscreen

Rijaliti

RIALDA PRIMORANA DA BIRA IZMEĐU PORODICE I DEČKA PRAVOSLAVCA! Naišla na osudu zbog proslave Vaskrsa i Bajrama!

Podeli vest

Ove godine Rialda nije proslavila Bajram sa porodicom u rodnom Sarajevu

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović proslavila je Bajram u Beogradu i pokazala je kako izgleda njena praznična trpeza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Rialda je istakla da je trebalo da joj dođe porodica, ali da je ipak praznik proslavila sa dečkom.

- Trebalo je da dođu moji iz Sarajeva i da svi budemo porodično na okupu, ali zbog poslovnih obaveza, nismo uspeli da to realizujemo, nažalost. Ipak, bilo je prelepo, proslavila sam Bajram sa dečkom, njegovom porodicom i prijateljima. Ja generalno jako volim praznike, volim kada se porodica okuplja i kada sve ostalo ostavimo “ispred vrata”. Osećam se zadovoljno i ispunjeno i to je nešto što je najvažnije, pogotovo kada su praznici u pitanju - napisala je Rialda.

- Poželela bih svima sreću i ljubav, jer to je ono što je zaista pokretač svega i suština - zaključila je pevačica.

Pevačica je nedelju dana ranije sa dečkom i njegovom porodicom u Beogradu proslavila i Vaskrs, pa je zbog toga u njenoj rodnoj Bosni naišla na osudu.

Naime, kada je pevačica objavila fotografiju na kojoj farba jaja, dobila je niz kritika od ljudi koji su je okarakterisali kao nekog ko je „prodao veru za večeru“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

- Da su društvene mreže „natrpane“ primitivizmom, nacionalizmom i lažnim ljudima – lažni moralisti, lažni vjernici i slično – je opšte poznato stanje. Da se razumemo, mene to ništa ne iznenađuje. Nepisano je pravilo da svake godine, kada počne ramazan, javi se nekolicina koja želi svojim „stavom“ da se prikaže kao veliki vernik i sve što „smatra“ da je van tog njihovog – obično ograničenog – razmišljanja, obično naiđe na osudu“ - napisala je ona na Instagramu.

Nažalost, pošto se pojavila fotografija na kojoj Bajram proslavlja u Beogradu, a ne u Sarajevu sa porodicom, kako prenosi Skandal, pojavili su se i komentatori koji tvrde da su Rialdu najbliži ucenili, te da će morati da bira između njih ili dečka Srbina.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija