• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

07.05.2022

18:03

SANDRA ČAPRIĆ DALA POSLEDNJI KOMENTAR NAKON ŠTO JE OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE SA MAJOM I JANJUŠEM i video koji joj je bivši košarkaš poslao!

printscreen

Rijaliti

SANDRA ČAPRIĆ DALA POSLEDNJI KOMENTAR NAKON ŠTO JE OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE SA MAJOM I JANJUŠEM i video koji joj je bivši košarkaš poslao!

Podeli vest

Sanda Čaprić je za "Informer" dala poslednji kometar i stavila tačku nakon što je objavila je prvo video u kojem je Janjuš moli da je više ne spominje u javnosti, a zatim je otkrila i koje joj poruke bivši zadrugar šalje

Situacija između Sandre ČaprićMaje Marinković i Janjuša se svakog dana sve više komplikuje. Dok bukti rat između Sandre i Maje, Čaprićeva i Janjuš intrigiraju javnost svojim odnosom, za koji se ne zna da li je dobar ili loš. Pojavili su se navodi da je on njen novi menadžer, ali je danas krenuo novi rat.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

Sandra je prvo objavila video na kom joj se Janjuš obraća i moli da prekinu prepucavanje preko medija.

- Mogu li da te zamolim da me više ne komentarišeš, uzimaš u usta, da nemaš komentar za mene, da završimo svaku priču našeg druženja? Ako mogu da te zamolim, evo, ja te neću spominjati, a nemoj ni ti mene - rekao je Janjuš.

Foto: printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Usledio je pevačicin odgovor.

- Ali ljubavi, mi ništa nismo počeli, da bismo mogli da završimo, razumeš? Ja tebe ne uzimam u usta, samo kad me pitaju nešto. Ti si pobegao iz mog auta, to nije bilo u redu - odgovorila je Čaprićeva.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

Pevačica je potom objavila dopisivanje sa Janjušem, gde se vidi kako je on zove da izađu, a zatim je pita da li ga voli.

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Nakon drame na društvenim mrežama, Sandra se oglasila za "Informer" i dala komentar na trenutnu situaciju.

- Prekidam sada, neću da im više dajem na važnosti - rekla je Sandra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija