• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.05.2022

15:50

NAPUSTIO ZADRUGU, PA OTKRIO KOJA ZADRUGARKA GA JE ORALNO ZADOVOLJILA! Ovaj detalj je promakao i kamerama!

printscreen

Rijaliti

NAPUSTIO ZADRUGU, PA OTKRIO KOJA ZADRUGARKA GA JE ORALNO ZADOVOLJILA! Ovaj detalj je promakao i kamerama!

Podeli vest

Poslednji zadrugar koji je napustio imanje u Šimanovcima jeste Sandi Kojić, a on je sada razvezao jezik i progovorio o svemu što se dešavalo u Beloj kući

Pre svega tvoje iskustvo u Zadruzi, kako bi ga opisao, da li si se snašao u celoj priči?

- Iskustvo u Zadruzi mi je bilo neverovatno. Ta iskustva se retko dogode u životu, pogotovo kad si u zatvorenom prostoru 8 meseci. Odlično iskustvo, upoznavanja ljudi kojima se dešavaju nezamislive stvari u realnom životu kao prevaren muž. Ovo je još jedna bajka u mom životu koja je zapisana za večno i koja mi je dala nove šanse da upoznam sebe.

Ostao si upamćen po svojim "pljačkama"? Da li si ti radio zbog show-a ili zbog nečeg drugog?

- Tako je, ali to sam radio samo zbog showa... Da malo dobijem reakcije pojedinih ljudi. Neki su krali svaki dan hranu i lične stvari iz tuđih kreveta, a ja sam to rešio transparentno znao sam da me snimaju kamere i tako sam to radio sa osmehom. Malo sam se ugasio krajem februara, jer sam znao da sam možda preterao u tim stvarima i bojao sam se kako će da ispadne napolju pa sam odlučio da prestanem da radim to i smirio se.

 

 

Prisan odnos sa pojedinim zadrugarkama isto je bio zapažen, od Marijane preko Mimas... Sa kojom od njih bi bio u vezi? Da li te je druženje sa Grujom koštalo tog odnosa?

- U vezi bi bio pre sa Marijanom, ako bi mogao da odlučim koju da biram. Sad kad gledam iz drugog ugla ne bih bio ni sa jednom u vezi... Možda samo se*s kombinacija. Ali taj dogovor je pao već u Zadruzi kad izađemo napolje. Druženje sa Grujom me je koštalo više stvari. Sa njim i njegovim druženjem nisam mogao više da istaknem sebe jer je bio skroz negativan i tako uticalo na mene i nisam nekako dozvolio sebi da upoznam bolje druge zadrugare. Jako sam srećan što sam završio prijateljatvo sa njim i ponovo se družio sa Mikijem i Stefanom.

Pričalo se da te je neka zadrugarka oralno zadovoljila na početku Zadruge, mislim da bi bio red da napokon otkriješ o kome se radi?

- Oralno me je zadovoljila Vanja u spoljnom WC-u ali nikad nisam to govorio javno, jer poštujem žensko - zaključio je Sandi Kojić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 1 godinu

Čim je frka, puštaj vesti o Zadruzi ?????? Novinari iz ANUSa su jako telegentni ?????

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija