• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

20:40

GRUJA IZGUBIO STARATELJSTVO NAD DECOM?! Zadrugar otkrio detalje susreta sa suprugom - usledio šamar realnosti: Naseo si!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

GRUJA IZGUBIO STARATELJSTVO NAD DECOM?! Zadrugar otkrio detalje susreta sa suprugom - usledio šamar realnosti: Naseo si!

Podeli vest

Nikola Grujić Gruja otkrio je danas pred kamerama kako je izgledao susret sa suprugom koju je javno prevario sa Mimom Šarac

- Meni su to bile lepe vesti, ne moram da razbijam glavu šta će biti napolju, da li ću viđati decu... Naš lični dogovor je da ja viđam decu kad god poželim i da nemam nikakvo ograničenje. Najnormalnije se ponašala - rekao je Gruja, pa dodao:

- Nismo smeli da komuniciramo. Jedino što znam je to što je stajalo u papirima. Iskreno da ti kažem, videti je prvi put posle osam i po meseci... Očekivao sam da će mi mnogo teže pasti, okej je prošlo. Jeste ona vidno razočarana, ali nije ona tip koji će da se sveti preko dece. Ona je idealna osoba, neko ko je prava majka, pre svega - pričao je Nikola Grujić Gruja.

Foto: printscreen

Gruja progovorio o susretu sa suprugom

- Izađeš, Mima želi da ide na svoju stranu, da li bi se potrudio da ispraviš neku grešku? - postavili su mu pitanje voditelji Nenad Aleksić Ša i Filip Car .

- Nadam se da neće doći do tog razilaženja između mene i Mime. Smatram isto tako da nije normalno da ja nešto pokušavam. Ima tu hiljadu razloga. Bićemo i te kako u korektnim odnosima zbog dece i vidim da nema taj gard i mržnju. Nisam to primetio. Nemam šta da kažem loše i mogu samo reči hvale da govorim. Meni se desilo to što mi se desilo, udaljili smo se. Taman posla da je smršala, dobila je i neku kilu od pre nego što sam ušao... Bio sam malo u šoku, ali zašto bih ja bio u nekoj vrsti depresije, kada je to nešto pozitivno što mi se desilo - rekao je Grujić.

Foto: printscreen

Gruja i Mima

- Zašto sada, kad je rešeno sve, deca su tu uz tebe, se ne vratite ti i Mima vašem odnosu? - glasilo je sledeće pitanje.

- Dogovor je bio da se ne gleda rijaliti. Pretpostavljam kad nije bila tu, dete je pogledalo rijaliti i razlog što su oni otišli iz kuće je taj što su gledali rijaliti. Stoji mi taj poziv u glavi i u podsvesti. Mislim da bi bilo najpametnije tako - rekao je Gruja.

- E samo da ti kažem. Čim pričaš to po dogovoru za viđanje. Da ti objasnim da si ti izgubio starataljestvo nad decom, a dobio si najgluplji model... U ovom trenutku nemaš starateljstvo, zato se i određuje model. Naseo si na foru! Ako neko ne želi da bude sa tobom, ti nećeš viđati decu. Okej, ja ti pričam šta je na papirima. Bolje da si došao do mene da pričamo, jer si dobio model viđanja dece po dogovoru. Kakav model po dogovoru? To ti samo pričam. Ili ti nešto muljaš ili je nešto drugo - rekao je Marko Đedović, a šta je istina ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17