• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2022

20:00

AFERA BUJANOVAC NE JENJAVA! Milan Milošević otkrio detalje razgovora sa zaposlenima iz noćnog kluba u kom je radila Aleksandra Nikolić!

printscreen

Rijaliti

AFERA BUJANOVAC NE JENJAVA! Milan Milošević otkrio detalje razgovora sa zaposlenima iz noćnog kluba u kom je radila Aleksandra Nikolić!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević. On je dao svoj sud o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući i o učesnicima koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević otkriva šta misli o učesnicima pomenutog rijalitija.

Nastavlja da se pere od Dalile. Anđelo počeo da se pravda Sandri Rešić, Rešićka mu ne veruje da više ne flertuje sa Dragojevićkom.

Foto: printscreen

- Anđelo se malo pogubio u celoj ovoj priči od silne želje da bude u centru pažnje, posegnuo je za pričom kao i u predhodnoj sezoni kada je ušao u vezu sa Sanjom. Mislim da to što se dešava između njega i Dalile je strast, nikakva zaljubljenost, mada mislim da je video da mu je Sandra bolji izbor, a da ga više radi Dalila. Tako da je tu ipak pobedila strast. Sandra je takođe osetila te neke vibracije, masirali su se, mazili svako jutro i to traje dve sezone već. Sandra je neko ko voli da pridobije muškarce oko sebe, a da se ne desi ništa konkretno. Ona se druži sa njima i Anđelo je to shvatio pa je zato otišo kod Dalile gde će možda nešto i dobiti - komentariše Milan Milošević. 

Njihov odnos menja se iz dana u dan, međutim Matora više ne može da se kontroliše, 'bljuje vatru' na MC Aleks kao nikada od sada.

Foto: printscreen

- MC Aleks je tako iskoristila Matoru u celoj ovoj priči, ali dobijao sam neke poruke o MC Aleks da nije ona baš tako najvna u ovoj celoj priči i da je ranije imala neka takva iskustva. Sada ja nemam dokaze za to, ali pisali su mi razni. Mislim da MC Aleks samo nije htela to zbog porodice da ozvaniči sa Matorom, a da itekako ona ima neku vrstu emocija prema matoroj i da joj se svidela - priča voditelj rijalitija "Zadruga".

U razgovoru ispred prodavnice Filip Car priznao Mikiju kada je prvi put video Dalilu, pa otkrio i gde.

Foto: printscreen

 - Serija koja se emitovala u Bosni i hercegovini humoristička mislim da je bila humoristička serija i čak mislim da se pojavila sa Nikolom Kojom u jednoj epizodnoj ulozi. Ona je počela kao glumica Dalila Moreno, ali ne znam da li narod zna da sam ja Dalilu ubacio u rijaliti. Ona se meni javila na Instagramu, rekla da je glumica i da ima veliku želju da uđe u rijaliti. Ovo što je Filip izneo mislim da je čuo od nekoga, jer da je znao ranije rekao bi sigurno - ističe voditelj Milan Milošević. 

Sandra Rešić potresno progovorila o bolu koji je preživela sa Dejanom: Sve može da mi bude rijaliti, Dejan Dragojević nikada u životu mi nije bio rijaliti.

Foto: printscreen

- Sandra Rešić je ušla skroz srcem u celu tu priču i jako je taknka linija između ljubavi i prijateljstva. On je bio toliko emotivno skrhan da jednostavno sva pažnja koju je ona njemu poklanjala u tim trenucima je njemu prijala. Vrlo lako može da bude da se i on zaljubio, a i ona njega. Oni to neće priznati nikada - komentariše voditelj. 

Dia otkrila da se Aleks bavila najstarijim zanatom, Nikolićeva prinala sve o radu u Švajcarskoj. 

Foto: printscreen

- Svako ko ulazi naknadno u rijaliti uvek poseže za tim nekim informacijam o učesnicima. Već tri sezone koliko je Aleks Mima kod nas neko ulazi i priča kako je ona prostitutka, u Bujanovcu, Švajcarskoj, on devojka tvrdi da je bila hostesa, šta je ona radila u svoje slobodno vreme to je njena lična stvar. Nema dokaza da je bila prostitutka, ngo ljudi svašta pišu i meni jel vole te izraze lica ako mi prenesemo nešto loše za učesnike. Meni je žao sto su tako Aleksandri to radi, međutim izdigla se iznad situacije i iskulirala je to - zaključuje voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija