• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2022

15:00

DALILA POBESNELA ZBOG OVE FOTKE DEJANA I CARA! Bivši i sadašnji pozirali zagrljeni - Dragojevićka doživela pomračenje od prizora!

printscreen

Rijaliti

DALILA POBESNELA ZBOG OVE FOTKE DEJANA I CARA! Bivši i sadašnji pozirali zagrljeni - Dragojevićka doživela pomračenje od prizora!

Podeli vest

Dalila Dragojević totalno je poludela kada je tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka" saznala da su Dejan Dragojević i Filip Car zagrljeni pozirali gledajući u kameru

Naime, Filip i Dragojević su se slikali kako bi im za momačko veče koje je organizovano sinoć u Beloj kući bile izrađenje majice sa fotografijom.

- Šta da radim, njegova bivša žena, moja buduća žena, ne znam šta da radim nego da se šalim. Tada nismo bili u dobrim odnosima, namerno je radila neke stvari kako bi me iznervirala, šta sam trebao da uradim. Jeste možda malo degutantno, ali šta sada... - govorio je Car.

- Ovo je moj bivši muž, znaš šta sam sve prošla sa njim... Ne može ovo da se meri ni sa čim... - dodala je Dalila.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila pobesnela na Dejana i Cara

- Ne možemo mi da se družimo i to nije prirodno, ali ga poštujem. U milion situacija sam osetio poštovanje i tu zadršku da neke stvari ne komentariše možda onako kako je želeo i ja samo uzvraćam. Nikada nećemo moći biti prijatelji ili drugovi, ali da ćemo se šaliti, smejati ili sprdati sa našom situacijom, zašto da ne? Kada vidim sebe kako izgledam kako sam se ugojio, na šta ličim, zašto se ne bih šalio... Naša situacija je u neku ruku bizarna - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila, Dejan i Filip

- Ovo je bilo ružno i ja bih zamolio da nam se organizuje ring. Svima je nenormalno, on ima smešne fore, ne mogu da budem ljut, ne mrzim nikoga. Sedimo, smejemo se, ne može da se pobegne. Ima neke smešne fore, Karić je kao vođa rekao da oni budu mladenci, gledaoci su odlučili da Aleks i ja budemo - pričao je Dejan.

- Aleks i ja da smo pričale o polnim organima nama bi rekli da smo ku**etine - ubacila se Dalila.

- Meni su neke stvari bile čudne, neke stvari između Dalile i njega okej, ali ne mislim niti da je p****, niti da je neki bezveze, nema zle krvi, to što se desilo, desilo se - ubacio se Car.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17