• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.05.2022

08:44

ANĐELA JE PRAVI IZBOR ZA NJEGA! Rankovićev drug iskreno o odnosima u rijalitiju

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ANĐELA JE PRAVI IZBOR ZA NJEGA! Rankovićev drug iskreno o odnosima u rijalitiju

Podeli vest

Drug Anđela Rankovića uključila se u emisiju "Pitam za druga" i prokomentarisao njegov odnos sa devojkama u kući

David, drug Anđela Rankovića, uključio se uživo u programu u emisiji "Pitam za druga"m i otvoreno progovorio o odnosu Dalile i Anđela, otkrio šta on misli o svemu tome.

Foto: printscreen

- Dosta je sazreo u odnosu na prvu sezonu. On je dobar u svakoj sezoni, svi znaju kakav je Anđelo, fin, dobar, tu nema šta mnogo da se priča - počeo je David.

- Podržavam ga šta god da opliči, mislim da je sve prenaglašeno, to je više flert, to je njegova stvar, podržavam ga šta god da odluči. Mislim da je on hteo sa njom bio bi sa njom. Milsim da je ona bila i za vezu, ali je bilo do njega. Ne mislim da Anđelo igra igru. Ako je odlučio da ne želi sa njom, to je to - ističe David, pa dodaje:

- Od svih tamo devojaka Anđela mi je skroz okej. Ana i Anđelo se nisu poznavali. Pre ulaska smo komentarisali samo da je slatka Ana i to je to - zaključio je David.

Foto: printscreen

Osvrnuo se na Anđelove sukobe u Zadruzi, pa otkrio da li se nervira zbog toga:

- Nisam se nervirao, možda samo zbog Mihića jer sam ja tada bio sa njim u Dubaiju, poredaleko je sve otišlo. Prenaglasili su sve to, ne bih ja to da otkrivam. Mihić mi se javio, videli smo se, izgladili smo odnose, jer ni ja nisam bio dobar sa njim nakon toga. Mihić se žalio. Šalim se... Privatno smo pričali. Mihić želi da zakopa ratne sekire, ali videćemo šta će biti sa tim, ne znam da li Anđelo želi - kaže David.

Foto: printscreen

a- Mislim da je Anđela pravi izbor za Anđela, možda i postoji šansa za njih, videćemo. Anđelova mama, ujak i porodica ne daju nikakve izjave, ja sam u kontaktu sa njima i sve te izjave u medijima nisu istinite - kaže David.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija