• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

03.06.2022

15:49

SVE JE POČELO DA MI SE GODI! Gruja progovorio o osećanjima prema Mimi

printscreen

Rijaliti

SVE JE POČELO DA MI SE GODI! Gruja progovorio o osećanjima prema Mimi

Podeli vest

Nikola Grujić Gruja otišao je na razgovor kod Drveta Mudrosti, kako bi ispričao svoja osećanja prema Milani Mimi Šarac

Nikola Grujić Gruja bio je kod "Drveta mudrosti", kako bi popričao o svojim osećanjima prema Milani Mimi Šarac.

Foto: printscreen

Nikola Grujić otišao kod Drveta Mudrosti na razgovor o Mimi

- Kako si Grujo - pitalo je Drvo.

- Izdržavam nekako, šta da ti kažem. Skupljam snagu da izdržim do kraja - rekao je Gruja na samom početku.

- Šta ti najteže pada ovih dana - pitalo je Drvo.

- Pa najteže mi pada to što je palo u vodu to što smo planirali moja draga i ja. Takođe, to što me izdaju prijatelji. Prvo njen ultimatum za Marijanu, sa kojom se družim od samog početka, pa onda i Mateja koji me je izvređao, pa je nasrnuo na mene - rekao je Gruja.

- Da čujem malo o tvojim osećanjima prema Mimi - reklo je Drvo.

- Još su ostala osećanja, ne može to da prođe. Naravno da je na neki način volim, ali je počelo da se gasi sve. To njeno samo ponašanje, na koje sam ja probao da utičem tih poslednjih mesec ipo dana, da bude neko koga ću sa ponosom da predstavim svojima. Ona je to na neki način menjala zarad mene, a ustvari ona nije takva. Počela je da bude bahata, prelazi ljudima preko katastrofalnih uvreda. Sve je počelo da mi se gadi i kad gledam sa strane, vidim da nije to to. Možda sam bio u nekoj zabludi, mislio sam da je za ozbiljnu vezu i da će uspeti napolju. Vidim da sam bio u zabludi i sve što su ljudi govorili, bili su u pravu. Iako sam ja verovao, ona jednostavno nije verovala dovoljno, a da bi uspelo moramo oboje da verujemo. Nije dokazala da joj je stalo do mene - istakao je Gruja.

Foto: printscreen

- Ja sam rekao da je tri meseca dovoljno vremena da se pokaže u drugom svetlu, da je zaintresovana, da je drugačija od one Mime kojom se sada predstavlja. Da steknem poverenje u nju, ali je sve to palo u vodu. Ne bih se vraćao u taj odnos, skoro sam pa siguran u to. Kad sagledam situaciju, nemamo perspektivu. Ona je mlada, vidim da je neiživljena. Jednostavno, treba i nju pustiti da živi svoj život koji je navikla da živi, a meni će biti lakše da se sporazumem sa suprugom bivšom, nego kad bih izašao napolje sa njom - istakao je pevač.

- Činjenica je da koliko god ti negirao, ali tvoje ponašanje govori da su tvoje emocije prema Mimi jake - reklo je Drvo.

- Ne može u meni tako da prestane nešto što je bilo bolesno jako. Ne bih ostavio onakvu ženu zbog ovoga. Počinjem da se vodim razumom. Ne kažem da je prestalo, ali da se gasi - rekao je Gruja.

Foto: printscreen

- A kada dobro razmisliš, šta zapravo misliš o njenim osećanjima - pitalo je Drvo.

- Ona je neko ko ima mnogo tog ponosa, prkosa i inata, ali u suštini mislim da me voli, ali nikada nije bilo kao kod mene. Gajim neka osećanja, mi smo skoro sve vreme zajedno od početka otprilike. Ja ne mislim da je to rijaliti, jer sam osetio ta neka osećanja, ali ne u meru u kojoj ja imam prema njoj - dodao je pevač.

- S obzirom da si ti u Zadrugu ušao kao oženjen čovek sa dvoje dece, planiraš li nešto sa svojom suprugom nakon izlaska - pitalo je Drvo.

- Drvo, siguran sam da 99 posto da u emotivnom odnosu nema tu ništa, ali planiram da budem u što boljem odnosu zbog dva mala anđela koja imamo. Mislim da će trebati vremena da svari sve to. Neko sam ko će biti uvek tu za njih. Vidi se kad popijem, koliko je meni u glavi da ne dam na njih. Njih tri su moj svet i nešto za šta sam se borio. Želim da im uvek budem tu, da im sve što mogu obezbedim, da se borim za njih kao i pre, ako je moguće i više od toga, da budem perfektan otac i da budem Ljiljani dobar prijatelj i neko ko će uvek biti tu za nju. Cilj mi je da ih obezbedim i da svojoj deci pružim ljubav, pažnju, vreme, kao i pre - rekao je Gruja.

- Da li ćeš pokušati to da popraviš - pitalo je Drvo.

- Ja sam je video na kratko vreme, nisam imao nikakvu reakciju. Možda kad izađem, budem imao pravu sliku o osećanjima prema njoj. Možda će se ta osećanja probuditi, ja to ne znam. Ako osetim da imam osećanja, naravno da ću se boriti, ali sam 99 posto siguran da je to ravna linija i da sam završio tu priču. Mislim da neće doći do pomirenja, pogotovo posle svega što sam joj uradio, mislim da ne treba ni da mi da šansu...Toliko sam se ponižavao, nisko pao, da nisam dotakao dno, nego mulj. Borio sam se protiv svih i svega, njenih gluposti. Nije dokazala da me voli na adekvatan način. Svađao sam se sa svima, sa celom kuću ostao na tome da ne pričam, zarad tog odnosa i nje, a ona je odustala onda kada je meni bilo najteže. Borio sam se do kraja, sve sam od sebe dao - rekao je Gruja, pa je poželeo da sa Drvetom podeli ideju za zadatak:

- Imao sam ideju za jedan zadatak...Mislim da bi bilo intresantno da napravim jedan zadatak, da krene od ponedeljka, pošto i ovako misle da sam odlepio za Mimom, mislim da bi mogao od ponedeljka da se pravim totalno lud, da radim toliko nelogične postupke. Da se napravim apsolutnim ludakom - predložio je Gruja.

Foto: printscreen

- U redu, dobićeš znak kada može da počne tvoj zadatak - reklo je Drvo.

- Ako bude sve onako kako sam ja zamislio, onda bih tada nešto rekao o tome za uzvrat - rekao je Gruja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija