• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

05.06.2022

21:03

MATORA MI NEĆE BITI SNAJKA Oglasila se majka MC Aleks BESNA ZBOG GEJ AFERE SVOJE NASLEDNICE

printscreen

Rijaliti

MATORA MI NEĆE BITI SNAJKA Oglasila se majka MC Aleks BESNA ZBOG GEJ AFERE SVOJE NASLEDNICE

Podeli vest

Majka MC Aleks kaže da ne prihvata Jovanu Tomić Matoru za svoju snajku i veruje da njenu ćerku nije zavela poznata rijaliti zvezda

Aktuelna tema koja drma javnost ovih dana je odnos Jovane Tomić Matore i MC Aleks. Njih dve su se prvo ljubile, pa su se burno svađale jer je Matora ljubomorna na Anđela Rankovića.

Matora je posumnjala da se MC Aleks dopada Anđelo, nakon čega je usledio niz turbulencija. Aleks je konačno presekla i progovorila o svojim emocijama prema Matoroj, te je priznala kako se oseća.

Foto: printscreen

MC Aleks je takođe istakla da se boji kako će njena porodica reagovati, a najviše njen brat. Ona je zabranila porodici da se oglašava, ali je njena majka odlučila da prekine ćutnju.

Foto: printscreen

- Prvo i glavno, ja ne verujem da su njih dve u ljubavnom odnosu. Mojoj ćerki je ispran mozak od tolikog pritiska, ona je jednostavno pukla i popustila pod pritiskom zadrugara. Psihički je pala, što se očigledno vidi, sada će devet meseci kako se nije čula sa porodicom, što joj dodatno stvara nervozu. Nikada neću prihvatiti to, jer moja ćerka nije te orijentacije. Ništa nemam protiv LGBT populacije, mislim da se i oni stide Matorinog postupka i maltretiranja - započinje Ružica.

Ona dodaje da nikada neće prihvatiti njihovu vezu, ni Matoru kao snajku:

- Matoru ne prihvatam, jer se pokazala kao loš prijatelj, a prvenstveno čovek. Mi smo joj kočnica i zdrav razum, koji je tamo izgubila, a povratiće ga po izlasku iz rijalitija. Za Matoru mogu da kažem da je loš čovek, sutra bi Aleks izdala kao druga i kao čoveka, kao što se dokazalo više puta, a i mene je spominjala, iako nisam učesnica "Zadruge". Do sada se nisam oglašavala, ali za neke stvari će morati da odgovara, a to se zna gde. Ja ne dozvoljavam da se moje ime spominje, a još manje da se blati. Ja sam prvenstveno majka četvoro dece. Ne mogu i ne želim da verujem u te gluposti- nastavlja ona.

Foto: printscreen

Aleksina majka dodaje da njih dve imaju odnos pun poverenja:

- Mi tajni nemamo, ja znam ko je moja ćerka i šta je, ali ovih dana je ne prepoznajem. Ako je to istina, a ponavljam da mi ne verujemo, mi to ne podržavamo. Jedva čekamo da se sve završi, pa da kao porodica sednemo i rešimo problem, kao što smo i do sada rešavali. Mi smo porodica koja nema tajni i koja sve skupa rešava uz razgovor. Da je zavolela Matoru kao druga, to stoji, ali podlegla je pritisku i raznim epitetima, koje su joj natovarili zadrugari na leđa. Ali sve ćemo skupa to rešiti. Ljudi koji poznaju Aleks, znaju ko je ona i šta je. Ponosna sam na nju što je na prvom mestu dobar čovek, ali ta dobrota ju je skupo koštala ovaj put.

Ružica smatra da njenu ćeru ne zanima ni Anđelo Ranković.

- Ovo sa Anđelom nema potrebe da komentarišem, jer je čista glupost. Sve je to mašta iz Matorine glave i sve negativno o Aleks je prva Matora izjavila, gde su je podržali njeni "prijatelji". Od svega je najbitnije da ona izađe i da dođe kući, a i sebi. Ne treba njoj nikakva veza u rijalitiju. Toliko od mene - zaključila je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija