• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.06.2022

17:01

NE ŽELIM DA DETE ODRASTA NA SELU Osmakčić pronalazi BIZARNE razloge da ubedi trudnu Viki da ne rodi

Printscreen/You Tube

Rijaliti

NE ŽELIM DA DETE ODRASTA NA SELU Osmakčić pronalazi BIZARNE razloge da ubedi trudnu Viki da ne rodi

Podeli vest

Viki i Marko su juče saznali da će postati roditelji, ali još uvek nisu uspeli da se dogovore oko toga da li će dete zadržati.

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić se trenutno nalaze na Rajskom ostrvu, gde razgovaraju o svom odnosu i njenoj trudnoći.

Foto: Printscreen/You Tube

Viki Mitrović i Marko Osmakčić

- Ti znaš da smo koban spoj - nastavio je Marko.

- Ko te tera da budeš sa mnom? Ti meni nisi prišao od juče, to mi pokazuje da ne razumeš neke stvari - pitala je ona.

- Mene pegla strah, pegla me nemir - rekao je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

Viki Mitrović

- Ja ne znam gde je levo - dodala je Mitrovićka.

- I izvini, refleksno sam te udario, iz refleksa ću te uvek, nemoj me udarati. Možeš sve da mi objasniš rečima. Ja sam se drao zbog onih k*čki. Ne daj Bože da imam takve, da su one ostale trudne. Mene je strah. Ti nisi tele, imaš mozak, ali da li si u nekim situacijama naivna, mogu da utiču na tebe - nastavio je Osmakčić.

- Nikoga nisam slušala, samo tebe i udarila sam ti šamar da bi prestao da pričaš. Ja želim da razmislim kakav ću život da vodim. Meni je Sandra Rešić rekla da sa takvom osobom ne treba da imam dete - dodala je Viki.

Foto: Printscreen/You Tube

Marko Osmakčić

- Sujetna glupača - rekao je Marko.

- Miki mi je rekao isto. Niko mi nije rekao da treba da imam sa tobom dete. I da znaš, 70% ljudi se tebi ismejava, ne smeju se jer si bacio dobru foru. Gledam tako sa strane, jesam priglupa, ali to mogu da provalim - istakla je ona.

- Mogu da mi ga pop*še. Ja sam na početku bio brutalan, iskreno top prema tebi. Nevažno šta si bila i čime si se radila... Evo, sada ti kažem, ne znam da li te volim, ali si mi draga kao osoba, imam neku emociju, neku empatiju. Ja sam takav, surov, otac mi je bio monstruozan, ali je od mene napravio direktnog čoveka - dodao je Osmakčić.

Foto: Printscreen/You Tube

Viki Mitrović i Marko Osmakčić

- Zašto ti je bitno dete sa osobom koju ne voliš? - pitala je Viki.

- Meni je bitno da se to dete ne rodi, da ne odrasta na selu, da ga čuva baba Živka ili kako god - dodao je Marko.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija