• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2022

07:25

ŠOK! TARA DOŠLA KOD ŠA NA FONTANU! Na interenetu isplivao dokaz! PROVELA NOĆ TAMO!

Insajder/printscreen

Rijaliti

ŠOK! TARA DOŠLA KOD ŠA NA FONTANU! Na interenetu isplivao dokaz! PROVELA NOĆ TAMO!

Podeli vest

Bivša zadrugarka, Tara Simov, sinoć se našla na Fontani na Novom Beogradu i objavila sliku sa te lokacije u kasnim satima. U blizini mesta sa kojeg je slika napravljena živi njen nekadašnji partner, Nenad Aleksić Ša, a da li je noćas bila sa njim još uvek nije poznato

Turbulentan odnos rijaliti učesnika Tare Simov i Nenada Aleksića Ša obeležio je četvrtu, ali i petu sezonu "Zadruge".

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Njih dvoje su posle niza skandala i sukoba rekli da su stavili tačku na ljubavnu vezu koju su imali. Nakon Tarine diskvalifikacije, Ša se totalno promenio u riajlitiju i tom prilikom rekao da ne želi više da čuje za nju.

Oboje tvrde da se nisu čuli od kako je reper napustio "Zadrugu 5". Malo ko im veruje, a pogotovo posle Instagram priče koju je Tara objavila u sred noći.

Naime, bivša zadrugarka je podelila sliku na društvenoj mreži Instagram na kojoj je stavila lokaciju kako bi svi videli gde se nalazi.

Foto: printscreen

 

Tara se nalazila na Fontani, mestu na Novom Beogradu, baš tamo gde živi reper.

Da li je Tara bila kod Nenada ili je to stavila samo da bi izazvala njegovu reakciju, ostaje nam da saznamo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija