• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

12.06.2022

14:43

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Cvele ispričao kako mu se to dogodilo, pa imao važnu poruku za pratioce

printscreen

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Cvele ispričao kako mu se to dogodilo, pa imao važnu poruku za pratioce

Podeli vest

Bivši zadrugar, Jovan Cvijetić Cvele objavio je fotografiju iz Urgentnog centra, na kojoj se jasno vidi da nosi kragnu oko vrata.

Bivši zadrzgar Jovan Cvijetić Cvele u ranim jutarnjim časovima objavio je fotografiju iz Urgentnog centra, na kojoj se jasno vidi da nosi kragnu oko vrata. Zadrugar je za Pink.rs otkrio zbog čega i kako je došlo do toga da on završi u Urgentnom centru.

Foto: printscreen

Cvele doživeo saobraćajnu nesreću

- Ništa, imali smo neku saobraćajku, neki udes, oko 5 sati. To je već izašlo u novinama, ali mogu i ja da kažem šta se desilo. Video sam da su pisali nešto što nije tačno. Da, stavili su mi kragnu, iz nekih preventivnih razloga. Ja sam okej, dobro sam, svi smo dobro kako je moglo da bude - započeo je Cvele, pa je na pitanje kako je došlo do nezgode, dodao:

- Što se tiče te saobraćajke. Mi smo se kretali, znači, pravcem dole kod Belih voda, čovek je zakočio ispred nas naglo. Mi smo pokušali da zakočimo, da ga ne bi zakačili. Drugar je pomerio volan ulevo, ali su išla kola iz druge trake, sa kojim smo se sudarili. To je to. Svi su dobro, zapisali su da su lake povrede, ali nam nije strašno. U ovim drugim kolima su svi kako treba. Kako je moglo da bude, dobro je.

Bivši zadrugar je uputio svima apel da budu obazrivi u saobraćaju, kako ne bi doživeli slične, a možda i gore situacije.

- Obraćajte pažnju, sekund može da promeni sve i može da se promeni tok svega! Morate uvek da budete maksimalno oprezni, jer iako je naša vožnja bila korektna, sekunda može da promeni! Treba biti maksimalno oprezan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija