• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.06.2022

23:21

JECAJI I URLICI ODZVANJALI ZADRUGOM Viki saznala da je Osmakčić lažirao smrt oca!

printscreen

Rijaliti

JECAJI I URLICI ODZVANJALI ZADRUGOM Viki saznala da je Osmakčić lažirao smrt oca!

Podeli vest

Viki Mitrović saznala je da je Osmakčić zajedno sa ostatkom svoje porodice lažirao smrt svog oca kako bi izašao iz Zadruge, pa je zbog stresa završila u suzama!

Milan Milošević saopštio je zadrugarima sramni potez i sceniranje lažne smrti oca Marka Osmakčića, Franja, pa dao reč Viktoriji Mitrović, koja je sa pomenutim zadrugarom ostala u drugom stanju.

Foto: Printscreen

Viki Mitrović

- Hajde da sada započnemo veče sa nečim posebni, ma koliko istina bila bolna ili čudna. Marko je napustio "Zadrugu" zbog smrti svoga oca. Markov otac je preminuo u 58. godini. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! - pričao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Viki je istog trenutka počela da jauče i plače.

- Ja ne znam šta da kažem - grcala je Viki u suzama.

- Da li si očekivala da ćeš ovo čuti? - pitao je Milošević.

- Ne - jedva je izgovorila Mitrovićka.

- Da li si očekivala da su na ovo spremni? - pitao je voditelj.

- Nisam - urlala je Viki od bola.

- Marko, da li si čuo za ovo u svojoj praksi? - pitao je Milošević.

- Nije mji jasno. Je l' moguće ovo? Kondom rešava sve! Od čega da se spasi čovek? Žena je ostala trudna, sve može civilizovano da se reši! - govorio je Đedović.

- Najbizarnije je što je on sam doveden u tu igru da pomisli da mu je otac umro. Zamsili tek saznaš posle da ti se tata javi iz sobe - rekao je Car.

- Sve ekipe su bila da vide sahranu, ali nje nije bilo - rekao je Milan.

- Ja ne znam šta da kažem, ja ne znam koji je razlog za sve to. Marko kada je bio ovde, ja sam htela da rodim dete. Ja napolju zarađujem i nemam potrebu da pitam babu. Ja zarađujem i ja to mogu. Ja sam Marku rekla da je veliki greh da ja to uradim. Ja sam bila sigurna da on samo mene hoće da ubedi da budemo napolju zajedno, samo da ja ne rodim dete. Ja bih dete rodila. Ja sam smatrala da su oni kolektivno svi monstrumi! Za sve je njegov otac kriv, počev od njegovog detinjstva. Za sve što ga je otac maltretirao! - rekla je Viki.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija