• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

16:22

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS PRED KAMERAMA - IZBILA TUČA! Kristina mu javno zapretila: Prijaviću te za nasilje! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS PRED KAMERAMA - IZBILA TUČA! Kristina mu javno zapretila: Prijaviću te za nasilje! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović posvađao se sa sestrom Kristinom, a u jednom momentu nastao je neviđeni haos

Izabranica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, snimila je svađu Golubovića i njegove sestre Kristine, a snimak je objavila na društvenoj mreži TikTok.

Foto: Youtube printscreeen

Kristina Spalević i Kristijan Golubović u emisiji

Dok su Kristijan i njegova sestra čekali Kristinu, počeli su da se "prepucavaju", a u jednom momentu mu je udarila šamar.

- Znaš šta ću da ti napravim od života? - govorio joj je Kristijan, na šta mu je sestra odgovorila:

 

 

- Ma, kome ćeš ti? Nemoj da ti slomim naočare - rekla mu je ona.

- Nasilje se kažnjava - vikao je Golubović, međutim, ona ni tada nije popustila:

- Boli me uvo, psihički me ugrožavaš, nemoj da te ja prijavim za nasilje - rekla mu je ona, a naravno, u pitanju je bila šala.

Ovo nije prvi put da je Kristijan snimio smešan video sa sestrom.

Podsetimo, Kristina i Golubović su nedavno odlučili da provozaju njegovu sestru, međutim, njoj se nije svidelo kako žestoki momak vozi. Kristijanova sestra se toliko prepala, da je sve vreme tokom vožnje molila brata da zaustavi automobil, međutim, on to nije uradio.

- Nemoj da se igraš, bato. Srce će mi stati, maminog mi groba. Stani, izleteću napolje. Bato stani, poginućemo, ša ti je. Nije mi dobro... - vikala je Golubovićeva sestra koja se prestravila od Kristijanove vožnje, dok su se Kristina i on zabavljali i smejali sve vreme.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija