• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. K.

22.06.2022

12:44

KRISTINA I KRISTIJAN SAZNALI POL BEBE! Otkrivamo da li će Krile dobiti devojčicu ili dečaka!

Instagram/printscreen

Rijaliti

KRISTINA I KRISTIJAN SAZNALI POL BEBE! Otkrivamo da li će Krile dobiti devojčicu ili dečaka!

Podeli vest

Rijaliti učesnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević očekuju prvo zajedničko dete, a sada su otkrili i pol putem prenatalnog testa

Kristina i Kristijan u ponedeljak su otvrili restoran kuvane hrane, a nakon ovoga sa prijateljima i članovima porodice otvorili su i kutiju iznenađenja koja je sve popualarnija među mladim roditeljima putem koje saznaju pol bebe.

Foto: Foto: Marko Đoković

Budući roditelji... Kristina i Kristijan

Kristina, koja je u prvim mesecima trudnoće, neizmerno se raduje bebi, a sada je pomoću prenatalnog testa saznala i kog će pola biti Kristijanova i njena beba.

- Dečak je! - napisala je Kristina uz zahvalnost laboratoriji za prenatalni test, dok je Kristijan najpre mislio da će biti devojčica pa je uzviknuo:"Žensko!", a tek onda shvatio da će biti dečak.

 

 

Golubović je jendom prilikom kazao da je siguran da će Kristina i ona dobiti dečaka:

- Ubeđen sam da je dečak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dečake, mada bih ja više voleo ćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživeo sam ćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto neverovartno... Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljo onu narodnu što mi je deda govorio: "Prvo pa muško." Ja želim da imam petoro dece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamlo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno - pričao je Kristijan.

Kristini će ovo biti prvo dete, dok Kristijan iz prvog braka ima sina Lazara, a iz vanbračne zajednice sa Ivanom ima ćerku Veru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 1 godinu

Jaooo mnogo vazna vest. E bas ste nas obradovali.

Nada

pre 1 godinu

Ko je ovde trudan ? Kristina ili Kristijan ? Hahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija