• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

22.06.2022

18:04

EVO KOJE ĆE IME DATI DETETU! Kristina i Kristijan Golubović ŠOKIRALI odlukom!

Marko Đoković

Rijaliti

EVO KOJE ĆE IME DATI DETETU! Kristina i Kristijan Golubović ŠOKIRALI odlukom!

Podeli vest

Nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga" uskoro će dobiti sina kojem će ime dati po ocu - Kristijan!

Bivša učesnica "Zadruge" Kristina Spalević i njen izabranik Kristijan Golubović danas su saznali da će postati roditelji dečaka, što ih je neizmerno obradovalo, a emotivan video-snimak, koji je verno prikazao njihove prve impresije, pokrenuo je niz komentara na društvenim mrežama.

Kristina, je u razgovoru za Pink.rs priznala da je u poslednjem trenutku bila uverena da čeka devojčicu, a da ju je neizmerno obradovala činjenica da je ipak reč o dečaku.

Foto: Zoran Sinko

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

- Nisam mogla da verujem, plakala sam dvadeset minuta! Nisam mogla da dođem sebi! Imam tri brata, uvek sam bila bila više vezana za mušku decu i to mi je bila želja. Međutim, svi su krenuli da tvrde, prvi Kristijan, da će biti sto posto dečak, pa sam počela da razmišljam o tome šta ako bude devojčica, u inat. Drugarica koja mi je sve ovo organizovala donela mi je cveće sa nekim ženskim cipelicama i rekla mi:"Znam da je žensko". Iznenadila sam se kada su izašli plavi baloni - kaže Kristina, koja poručuje da je vrlo izvesno da će sin nositi očevo ime!

Foto: printscreen instagram/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

- Prošli put su nam u opticaju bila imena Konstantin i Mihajlo, što je i dalje, a sada kada sam saznala da sam trudna rekla sam:"Pa, Kristijan! Kristijan Golubović! Ti si stariji, sutra kada te ne bude bilo, da postoji još jedan Kristijan". I to je u opticaju, pa videćemo.

Na pitanje da li joj je laknulo što čeka muško, budući da u narodu važi mišljenje da "samo švaleri prave žensku decu", Kristina se nasmejala:

- On više nije švaler! Znam vrlo dobro da toga više nema, penzionisao se po tom pitanju otkad je sa mnom! Ukrotila sam zverku, ne vredi, da je drugačije ne bismo bili zajedno, nema šanse - izjavila je Kristina.

Podsetimo, Kristijan i Kristina su svoju romansu započeli pred kamerama rijaliti šou programa "Zadruga 4". Kristini će ovo biti prvo dete, dok Kristijan iz prvog braka ima sina Lazara, a iz vanbračne zajednice sa Ivanom ima ćerku Veru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Livada

pre 1 godinu

Koješta! Čovek se zove Aleksandar Golubović poznat kao Kristijan. Znači da budući sin, Bog mu zdravlje dao, biće prvi kršteni Kristijan kod Golubovića.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija