• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2022

18:21

DALILA PLAČE ZA DEJANOM I TO PRED CAREM! Dragojevićka shvatila da je pogrešila! NIJE ZASLUŽIO OVO!

printscreen

Rijaliti

DALILA PLAČE ZA DEJANOM I TO PRED CAREM! Dragojevićka shvatila da je pogrešila! NIJE ZASLUŽIO OVO!

Podeli vest

Zadrugarka Dalila Dragojević zaplakala je iste sekunde kada je videla uspomene sa bivšim suprugom, Dejanom Dragojevićem. Kako kaže, tek je sada svesna koliko je okrutna bila i tvrdi da joj je žao jer se ponašala bezobrazno prema njemu, iako to nije zaslužio

Zadrugari i dalje gledaju priloge napravljene od njihovih uspomena, pa je tako na red došla Dalila Dragojević, koja se rasplakala zbog lepih sećanja iz perioda braka sa Dejanom Dragojevićem.

Foto: printscreen

Zadruga 5

Dragojevićka je otvorila dušu i priznala da je tek sada svesna svog ponašanja prema Dejanu.

- Šta da kažem, sad baš pričam sa Filipom. Videla sam par scena gde sam bila okrutna i bezobrazna, nisam bila svesna u tom momentu. Kad mi je Filip tada govorio da sam odvratna, ja nisam na to gledala tako - počela je Dalila.

Ona je nastavila sa objašnjavanjem svojih postupaka, pa je istakla da se istih stidi.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Zaljubila sam se, postala odbojna, nije me zanimalo šta se dešava na toj drugoj strani (tadašnjem suprugu Dejanu). To je to. Stidim se tih svojih postupaka, ali tad sam radila samo onako kako sam se osećala. Da upravljam razumom, ništa se ne bi desilo ovde, nego bih to završila napolju i ušla ovde kao slobodna devojka. Žao mi je što je tako bilo. Lepe su uspomene. Malo sam se poljuljala kad sam se videla u bolnici. Priznajem, bila sam okrutna prema Dejanu, ali nisam bila svesna. Filip mi je jedini tad govorio da sam odvratna, arogantna - istakla je Dalila.

Voditeljka ju je tada upitala da ima želju da se izvini bivšem suprugu, ali ona je tvrdila da je to već uradila.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević

- Ja sam se ovde izvinila, pa kad se desilo ono za moju porodicu, rekla sam da mi nije žao. Ali naravno da mi je krivo kad sebe vidim ovakvu. Žao mi je, nisam mogla protiv sebe. Ja verujem da ima i gorih scena. Žao mi je što sam bila takva. Bez obzira na sve, od mene nije zaslužio da, ako sam otišla, budem i okrutna i bezobrazna. Tih pet godina koje smo proveli, ja sam uvek govorila da su bile lepe. To nije bila lažna sreća, ali kad sam ušla ovde, koliko god sam pokušala da se oduprem, nisam mogla protiv sebe - govorila je Dragojevićka kroz suze.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija