• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.06.2022

13:15

TARA PREBILA DEVOJKU ZBOG ŠA! Čupala je za kosu, Nenad ih jedva razvodjio

printscreen

Rijaliti

TARA PREBILA DEVOJKU ZBOG ŠA! Čupala je za kosu, Nenad ih jedva razvodjio

Podeli vest

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tara Simov napala je devojku na jednom beogradskom splavu zbog Nenada Aleksića Ša

Par je bio na jednom splavu u društvu prijatelja, kada je Tari zasmetalo što devojka iz drugog separea gleda u repera.

Foto: printscreen

- Tara je iznenada skočila i zaletela se ka devojci koja je bila za susednim stolom. Prišla joj je i uhvatila je za ruku. Videli smo prvo da joj nešto šapuće, pa smo pomislili da se znaju od ranije. Onda je Tara počela da je čupa i svi smo krenuli ka njima. Baš ju je prebila. Nenad je počeo da ih razdvaja, bilo je strašno pošto je obezbeđenje skočilo - rekao je neimenovani izvor za Rijaliti.

Foto: printscreen

- Ša je dobio nekoliko pesnica u predelu rebara jer je obezbeđenje mislilo da se i on tuče, pa su neki momci objasnili da je on došao samo da ih razdvoji. Ta devojka je odmah zvala policiju, pa je Nenad brzo platio račun i rekao društvu i Tari da moraju hitno da se sklone. Tara je bila pijana, nije htela da mrdne i samo je čekala da je puste, da bi opet otišla da se bije. Obezbeđeje je odmah reklo Nenadu da idu jer su čuli da će da stigne policija".

Foto: printscreen

Simova je potom prokomentarisala ove navode i potvrdila da je došlo do incidenta.

- Neka klinka je gledala u Nenada i samo sam htela da joj skrenem pažnju. Nisam kriva što je prva počela da me vređa i dira. Sad je to nebitno, dok smo bili tamo nije bilo policije - rekla je Simova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija