• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/M.K

08.07.2022

07:31

MINA VRBAŠKI HTELA DA SE UBIJE!? Danima sedela i plakala, redovno posećivala psihologa

printscreen

Rijaliti

MINA VRBAŠKI HTELA DA SE UBIJE!? Danima sedela i plakala, redovno posećivala psihologa

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški pre nekoliko godina završila je na psihijatriji, zbog psihičkog i fizičkog mučenja od strane jednog klijenta, nakon čega je htela da se ubije

Mina je u Zadrugu ušla kao maloletna osoba, ona je maltene od samog strata otkrila da se bavila najstarijim zanatom. Vrbaški nikada nije krila koliko tešku životnu priču ima, a pre nekoliko godina pretrpela je dvodnevno psihičko i fizičko mučenje od svojih klijenata posle čega je završila na psihijatriji, prenose domaći mediji.

Foto: printscreen

- Mina je vrlo mlada počela da se bavi prostitucijom i bile je neiskusna, bitno joj je bilo samo da zaradi, pa je na početku pristajala na sve. Kasnije ju je makro terao da ima intimne odnose sa više ljudi, a iako to nije želela, nije mogla da mu se suprotstavi. Tada je i prošla kroz pravi pakao kada su je trojica biznismena koji su došli iz inostranstva u Beograd pokupili i odveli u stan - priča izvor blizak Mini za "Republiku".

- U početku su, kako mi je Mina sama pričala, bili fini, a onda su počeli da se iživljavaju nad njom. Silovali su je i tukli. Iako im je više puta skrenula pažnju da joj je loše, oni je nisu slušali, a kada je pokušala da se obračuna sa njima, udarali su je palicom po glavi - kaže izvor za pomenuti portal i dodaje da je tada jedva izvukla živu glavu.

Navodno, nakon ove jezive torture starleta je pomišljala na najgore.

- Minu su ti momci zaključali u stan, gde je sa njima provela dva dana. Posle takve torture, nije mogla da dođe sebi. Kada su je vratili makrou, bila je totalno van sebe, nakon čega je završila na psihijatriji. Njoj su ti dani maltretiranja zauvek urezani u glavi, čak je u nekim trenucima razmišljala da nakon takvog zlostavljanja presudi sama sebi. Sva sreća pa je imala pored sebe ljude koji je stvarno vole, pa je uspela nekako to da prevaziđe - napvodi izvor za pomenuti portal.

Foto: zadruga printscreen

Mini je bilo jako teško i da priča o ovome.

- Nisam želela da se o ovome priča baš zato što mi je to bolna i teška tema. Ali kad sam za sve bila iskrena, pričaću i o ovome, prvi i poslednji put - rekla je Vrbaški i potvrdila:

- I danas zbog tih noći proživljavam traume. Bukvalno su se na sve načine iživljavali nada mnom. Preklinjala sam ih da prestanu, ali nakon toga su me tukli, čupali, polivali. Ne znam kako sam ostala živa. Ali stvarno. Nakon toga pakla redovno sam išla kod psihijatra da skrenem misli sa te teme, najgore tramue vučem od tada. Danima sam sedela i plakala u svom stanu, nikome se nisam javljala. Skroz sam bila bespomoćna, nije mi bilo do života. Vi ne znate kako je to kada vas neko siluje, bije, maltretira. Ali, eto, evo me sada ovde i ponosna sam što sam svesna da sam pogrešila - rekla je Mina svojevremeno sa suzama u očima, prenosi "Republika".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija