• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

08.07.2022

14:25

VIKI OTKRILA DA JE DOBILA OSMAKČIĆEVE PORUKE! Prva ispovest zadrugarke koja je abortirala u Zadruzi!

Instagram/printscreen

Rijaliti

VIKI OTKRILA DA JE DOBILA OSMAKČIĆEVE PORUKE! Prva ispovest zadrugarke koja je abortirala u Zadruzi!

Podeli vest

Viktorija Mitrović bila je jedna od glavnih ličnosti "Zadruge 5" kako zbog svoje turbulentne veze sa Markom Osmakčićem, tako i zbog neželjene trudnoće i abortusa koji je usledio. A nakon što je sinoć ispala u finalu rijalitija, sada je otkrila da li se čula sa Markom, kao sve o svom učešću

Viki je sada progovorila o svim svojim aferama u rijalitiju, kao i o onoj najupečatljivojoj- vezi s Markom Osmakčićem.

Foto: Instagram/printscreen

Došla kući i zagrlila ćerku... Viki Mitrović

Koji su tvoji prvi utisci nakon izlaska iz rijalitija?

- Blago sam šokirana nakon izlaska, još uvek sumiram utiske, mislim da će me sve sustići kad prođe nekoliko dana - rekla je Viktorija.

Šta je tvoja porodica rekla o tvom učešću, da li su ti nešto zamerili?

- Baka mi je rekla da mi neke stvari nisu trebale, sa dekom još uvek nisam razgovarala, nije kod kuće. Mislim da će mi prilikom susreta zameriti mnoge stvari, ne mogu da utičem na to - kazala je Viktorija.

Tvoj odnos sa Zolom podigao je veliku prašinu, možeš li nam reći kako sada gledaš na vaš odnos?

- Izjasnila sam se da sa Zolom nisam želela nikakvu vezu, prijalo mi je druženje sa njim. Ostavljala sam prostora da ljudi posumnjaju da ćemo ozvaničiti vezu, međutim, ko je gledao moj intervju sa Darkom Tanasijevićem protekle nedelje, čuo je da me Zola apsolutno ne zanima - kazala je Viktorija.

Da li se kaješ zbog svoje veze sa Markom Osmakčićem?

- Kajem se zbog tog odnosa, mislim da mi nikakva veza nije bila potrebna. Bolje bih se pokazala kao samostalni igrač - iskrena je bila Viktorija.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Viki tvrdi da joj stižu Markove poruke...

Da li je Marko Osmakčič kontaktirao nekog od članova tvoje porodice dok si bila u rijalitiju, ili tebe nakon izlaska?

- Nije pozvao lično, ali mi je naša zajednička podrška slala prepiske sa njim. Mene on više ne zanima, ne želim da se bavim njegovim životom.

Poljubac sa Borom Santanom šokirao je javnost, šta se tačno dogodilo te večeri?

- Malo smo popili i to se desilo, nas dvoje smo u dobrim odnosima. Ne kajem se zbog stvari koje učinim ukoliko ne utiču loše na mene. Možda nekom ružno izgleda, jer ne priliči jednoj ženi, ali to se sada ne može ispraviti.

Kako je tvoja ćerka reagovala ugledavši te nakon toliko meseci razdvojenosti?

- Trenutno je u mom krilu, bila je presrećna, uželele smo se jedna druge. Sve u svemu, srce nam je puno - kazala je Viktorija.

Ko po tvom mišljenu zaslužuje pobedu?

- Sandra Rešić, zaslužila je. Ima mnogo kvaliteta, bolje ona nego neko drugi, bar što se mene tiče. Borila se, kao žena zaslužuje da trijumfuje u rijalitiju, ispričala je svoju životnu priču koja nije laka. Živi sa majkom i mislim da joj je novac potreban da obezbedi svojoj mami i sebi krov nad glavom - kazala je Viktorija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija