• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.07.2022

18:52

SRELE SE ALEKS I IRMA, SEJRANIĆEVA JOJ SASULA SVE: Onom tvom sam čestitala pobedu sa FOLIRANTU I MANIPULATORU! (HIT VIDEO)

Ingformer.rs

Rijaliti

SRELE SE ALEKS I IRMA, SEJRANIĆEVA JOJ SASULA SVE: Onom tvom sam čestitala pobedu sa FOLIRANTU I MANIPULATORU! (HIT VIDEO)

Podeli vest

Irma Sejranić i Aleksandra Nikolić srele su se prvi put od "Zadruge 5", a mnogi su očekivali žestok okršaj. Međutim, ispostavilo se da se dve zadrugarke veoma poštuju, ali je Sejranićeva veoma kivna na Nikolićkinog dečka Dejana Dragojevića kom je na svoj način čestitala pobedu u rijalitiju

Susret dve zadrugarke prošao je mirno, a ekipa Informera zabeležila je njihov razgovor koji se "zahuktao" samo kada su spomenule Dejana Dragojevića: 

Foto: Ingformer.rs

Aleks i Irma se prvi put srele posle svađa u rijalitiju

- Od svih zadrugara samo sam tebe pohvalila, jer ti si jedina koja bez obzira na tvoje i moje konflikte nisi bila zla - kazala je odmah Irma, a Aleksandra se nasmejala:

- Drago mi je, kako si ti? - pitala je Nikolićeva, kojoj je Sejranićeva udelila i kompliment:

- Dobro sam. Slatka si, smršala si.

- Pa, ne baš. Šta ima novo? Rekao mi je Dejan da si mu se javila - otkrila je Aleks, a Irma je priznala na koji način je Dejanu čestitala na pobedi:

- Jesam, čestitala sam mu, ali sam mu čestitala ono: "Folirantu, manipulatoru...". Originalno.

- Pa ono, tvoje, videla sam - nasmejala se Aleksandra, a kako je izgledao prvi susret dve zadrugarke koje su ratovale pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija