• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.07.2022

15:30

JA NE MOGU 10 POSTO SEBE DA JOJ PRUŽIM! Anđelo i Sandra prvi put zajedno nakon raskida

printscreen

Rijaliti

JA NE MOGU 10 POSTO SEBE DA JOJ PRUŽIM! Anđelo i Sandra prvi put zajedno nakon raskida

Podeli vest

Sandra Rešić i Anđelo Ranković, sada već bivši partneri, stali su pred kamere i progovorili o svojim emocijama i razlozima raskida, kao i o tome kakve planove imaju i u kakvim su odnosima ostali

Njih dvoje su po prvi put nakon raskida zajedno tsali pred kamere i progovorili tačan razlog prekida romanse. Anđelo je otkrio da ne može maksimalo da joj pruži sebe koliko smatra da Sandra zaslužuje i da se između njih nije desila nikakva svađa, nego je jednostavno bolje za oboje da nisu zajedno. 

Foto: printscreen

- Desilo se to da smo o svemu razgovarali. Smatram ja i mislim da je najbolje ovako u ovom trenutku. Izašli smo napolje i ne ide. Nema potrebe ni razloga da se to odugovlači i da tu bilo koga ko zavlači... Mene je ova sezona rijalitija prilično poremetila i nemam snage da nosim vezu. Samo želim da se sklonim od svega i mislim da nije fer i korektno, ne bi bilo u redu ni prema kome, a kamoli prema Sandri. Ja ne mogu ni 10% sebe da joj pružim. Između nas nije bilo nikakve svađe, niti ružnih reči. Prošlo je nedelju dana i nije bolja situacija, ta energija nije sjajna i bajna i ja sam toga svestan i ona je toga svesna - počeo je Anđelo u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Foto: printscreen

- Generalno, ja do pre dva dana nisam znala da je baš takva situacija. Ja sam imala dosta razumevanja za komplet stanje u kakvom je bio unutra i dala sam mu vreman da on sredi neke stvari. Trudila sam se da budem potpora i pomoć i da ne pritiskam. Pre dva dana je rekao da se ne oseća dobro i to je to, ja sam rekla okej i to je to. Nema tu neke velike matematike. Bila sam spremna da ostanem u toj priči i da mu pomognem, ali on je rekao da tu nema pomoći... Kad smo se ispričali o svemu i on je rekao da je najbolje tako, shvatila sam da je to to - rekla je Sandra, a Anđelo je ispričao njegov stav po pitanju njihovog raskidan:

- Smatram da je tako najispravnije i najiskrenije. Treba mi prostora i vremena da se oporavim od svega pvoga. U planu mi je da odem uskoro preko na jednu dalju destinaciju i da se odmorim od svega. Moram da se sklonim od svega, mislim da je najnormlanije da tako bude. Nije to do moje porodice ništa. Ja sam odmah znao da je Sandra osoba za koju nema šta ko loše da kaže. Ne bi nijednog trenutka meni moji pravili pitanje. Ne bi se u životu pričalo o tome... Ovo je isključivo moja odluka, smatram da je tako najpoštenije i to je to - rekao je Anđelo, a Sandra je onda progovorila o tome da li postoje emocije i dalje s njene strane:

- Ja se time ne bih bavila time i nikad ne bih odgovirila na to pitanje. Neću više nikad da odgovorim na to pitanje. Desilo se sve ono od čega sam ja strahovala tamo dve nedelje. Desilo se sve ono što smo mislili da će se desiti. Ne bih da komentarišem svoje emocije prema Anđelu, ja mu želim srećan put i nadam se da će biti dobro - poručila je Rešićeva, a Anđelo se složio sa onim što je ona rekla.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija