• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.07.2022

20:21

DRAGOJEVIĆ OTKRIO ŠTA JE DALILA HTELA SA NJEGOVIM KRVAVIM STVARIMA?! Dejan potkačio i Husu Mujića - evo šta je rekao!

Printscreen

Rijaliti

DRAGOJEVIĆ OTKRIO ŠTA JE DALILA HTELA SA NJEGOVIM KRVAVIM STVARIMA?! Dejan potkačio i Husu Mujića - evo šta je rekao!

Podeli vest

Dejan Dragojević odgovarao je na pitanja gledalaca koji su putem Instagrama pobednika "Zadruge 5" pitali sve što ih je zanimalo, a tom prilikom progovorio je o Dalili Dragojević i njenom ocu Husi Mujiću

Zbog čega si ogorčen na Husu?

- Nisam ogorčen ni na koga. Kad mene neko bocne, ja bocnem na svoj način. Ja sam specifičan, mogu da čekam, ćutim, ali mogu i na foru.

Da li ćeš moći da veruješ devojkama zbog svega što se desilo?

- Pa moći ću, jedna lasta ne čini proleće. Nije svaka devojka ista.

Da li misliš da je Aleksandra za tebe?

- Mislim da jeste, šta njoj fali? To može neko i nju da pita. Mislim da su moje greške veće od njenih i da sam se u nekim situacijama pokazao gore.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević progovorio o Dalili i Aleksandri

Da li ti je drago što ti je i ove pare Dalila zaradila?

- Nije meni niko zaradio te pare. Ja sam mogao da zaradim stres, bolest i kaznu od 50.000 evra, mogao sam sve negativno da zaradim, ali sam se izborio da sve bude pozitivno. Na kraju balade, sam sam zaslužan za sve.

Šta misliš zbog čega je Dalilu toliko zanimalo gde su tvoje krvave stvari?

- Ne znam, ne razumem se u gatke i vračke. Ne znam kome trebaju krvave stvari.

Da li si najbolji glumac na svetu?

- Kad bih izlazio na dodelu mislim da bi me isprebijali svi glumci i da bih bio poslednji na listi, ali ovde misle očigledno da sam toliko dobar glumac, a ništa od ovoga nisam uradio. Šta misle za druge ljude, ako sam ja dobar glumac? - zaključio je Dejan Dragojević.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17