• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.07.2022

17:10

DENIZ U GRUJA UHVAĆENI U AKCIJI - MISLILI DA IH KAMERE NE SNIMAJU?! Isplivali detalji - evo šta su radili posle Zadruge!

printscreen

Rijaliti

DENIZ U GRUJA UHVAĆENI U AKCIJI - MISLILI DA IH KAMERE NE SNIMAJU?! Isplivali detalji - evo šta su radili posle Zadruge!

Podeli vest

Milana Mima Šarac otkrila je u kakvom je odnosu sa Nikolom Grujićem Grujom sa kojim je u "Zadruzi" uplovila u vezu. Mima je raskrinala bivšeg koji je navodno uhvaćen u akciji sa Deniz Dejm

Da li ste imali neki kontakt posle "Zadruge"?

- Ne, iskreno, nismo imali kontakt, uopšte se nismo čuli. Nisam mu pisala, niti je on meni.

Kako komentarišeš što se ljubio sa Deniz Dejm na žurki?

- Čula sam da je izjavio da je primetio da je paparaco za njim. Mislim da nije, da je primetio verovatno to ne bi uradio. Ponižavajuće za njega, mislim da mu to nije trebalo. Dan posle izlaska se ljubio sa Deniz, nisam mogla da verujem. Poklopile su se priče, sve što su komentarisali, kakav je. Odmah smo videli prvi dan, kad je mislio da kamere ne snimaju, šta je uradio i kako se ponašao.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Deniz Dejm se ljubila sa Nikolom Grujićem Grujom

Da li imaš informacije da li se vratio bivšom ženi i da li se tu nešto dešava?

- Videla sam nešto na Instagramu da je kačio, prosledili su mi. Rekao je da se nije pomirio, ali je ostavio prostor.

Je l' pokušavao da te kontaktira?

- Nije.

Foto: printscreen

Mima Šarac progovorila o odnosu sa Grujom

Sa kim si ostala dobra od zadrugara?

- Nisam se čula sa zadrugarima, čujem se samo sa mojom Sanjom. Mi smo pre rijalitija odlučile da ako ne budemo funkcionisale u rijaltiju da prestanemo da se družimo, pa da nastavimo nakon rijalitija prijateljstvo gde je stalo - zaključila je Mima Šarac.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija