• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.07.2022

07:59

HUSO JE IMAO POSEBAN ZAHTEV ZA DALILINO VRAĆANJE U ŠEPAK! Tražio je jednu stvar koju je ona morala da ispuni kako bi sa njim imala dobar odnos sa ocem

printscreen

Rijaliti

HUSO JE IMAO POSEBAN ZAHTEV ZA DALILINO VRAĆANJE U ŠEPAK! Tražio je jednu stvar koju je ona morala da ispuni kako bi sa njim imala dobar odnos sa ocem

Podeli vest

Dalila Dragojević u Šimanovcima je plakala kao kiša jer je doživela ono čega se najviše plašila - ostala je bez podrške porodice i prijateljar

Vidno razočarana jer je niko nije dočekao po izlasku iz rijalitija, Dalila Dragojević je smogla snage da po napuštanju "Zadruge" kao drugoplasirana ipak pozove svog oca, a potom i da se vide.

Foto: printscreen

- Iako je znala da je malo verovatno da Huso bude u studiju, potajno mu se nadala, pa makar i da joj po nekome poruči da je sve u redu. Međutim, ništa. Kad se sve završilo uzela je telefon i zvala ga. Najviše se plašila njegove reakcije, osude, komentara, ma svega. Taj razgovor je protekao relativno okej, koliko je to uopšte bilo moguće, ali joj je Huso striktno naglasio da može da zaboravi da ima oca ako ostane sa Filipom Carom, budući da ga je on vređao, psovao mu sve živo i mrtvo, ma nema šta nije izgovorio o njemu! Filip je bukvalno mrtav za Husa - priča dobro obavešteni izvor za "Skandal", dok je Huso ostao pri ovom svom stavu i kad su se videli u Šepku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija