• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

26.07.2022

08:00

DALILI FANOVI UPLATILI 1.000 EVRA, ONA IM SE VIŠE NIJE JAVILA! Dragojevićka plakala i molila za pare, govorila kako nema šta da jede!

printscreen

Rijaliti

DALILI FANOVI UPLATILI 1.000 EVRA, ONA IM SE VIŠE NIJE JAVILA! Dragojevićka plakala i molila za pare, govorila kako nema šta da jede!

Podeli vest

Dalila Dragojević javno je u emisiji "Narod pita" priznala da je od fanova koji su podržavali vezu Filipa Cara i nje dobila 1.000 evra, a sada se za medije oglasio momak koji je novac uplatio i otkrio da je zadrugarkla plakala i molila za uplatu

Momak koji je vodio grupe za podršku Dalile Dragojević i Filipa Cara ogalsio se i ispričao da im se bivša zadrugarka obratila odmah po izlasku iz rijalitija i molila ih za novac rekavši da je kod Marijane Zonjić i da nema šta da jede.

Foto: printscreen

Priznala da je uzela 1.000 evra, a slagala da nije znala od koga je... Dalila

- Ona je zvala, pisala da joj trebaju pare, da je kod Marijane Zonjić i da nema šta da jede. Napravila je opštu paniku. Nije htela da sačeka da admin te Instagram grupe, kom je i tražila novac, završi posao, već je počela da plače i govori da joj treba odmah. Taj dečko se odmah snašao i poslao joj je novac po nekome. Pošto nije moguće uplatiti 1.000 evra post netom, morali su Dalili da isplaćuju novac dva puta. Na jednoj priznanici je 80.000 dinara, dok se na drugoj nalazi 30.000 - priča jedan od admina Dalilinih fan stranica.

Foto: printscreen

Dalila mu nije dana ni evro... Filip Car

Kako je rekao, te pare Dragojevićeva je trebalo da podeli sa Carem, jer su fanovi podržavali njih dvoje zajedno, ali ona to nije učinila, već je prisvojila celih hiljadu evra. Na sve to, kad je Filip u emisiji rekao da zna za taj skandal i isprozivao je, Dalila je rekla da je sve tačno, ali da ne poznaje ljude koji su joj poslali pare. To je izazvalo revolt njenih fanova, jer je slagala da ne zna s kim se čula i dogovarala o slanju novca.

- To se brzo raširilo između nas, sve grupe joj okreću leđa, jer ako prevari jednog, onda će i ostale. Svi mi, a posebno taj što joj je uplatio pare, slali smo Dalili i Caru poklone u Zadrugu. Sve što su imali imali su od nas, a ona je pare samo za sebe uzela, Filipu ništa nije dala. Jako smo razočarani u nju i njeno celokupno ponašanje - naveo je naš sagovornik.

Podsetimo, u emisiji "Narod pita" pre neko veče Dragojevićeva je na pitanje gledaoca da li poznaje ljude koji su joj dali hiljadu evra po izlasku iz Zadruge odgovorila odrečno.

- Ne. Mene su nazvali i rekli su da ih zovem ako mi treba bilo šta. Poslali su mi, ja nisam ni znala koliko je - rekla je Dalila. Nećemo da se raspravljamo oko 1.000 evra, upravo će biti Filipu vraćeno jer mene niko da urniše neće - rekla je Dalila i izvadila pare, a onda rekla da ipak nema novca da da bivšem partneru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17