• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.07.2022

12:53

JESTE ME OPTUŽILA DEVOJKA, ALI NE ZA SILOVANJE! Filip Car ekskluzivno za Informer konačno priznao zbog čega mu je bio ZABRANJEN ULAZAK U HRVATSKU!

printscreen

Rijaliti

JESTE ME OPTUŽILA DEVOJKA, ALI NE ZA SILOVANJE! Filip Car ekskluzivno za Informer konačno priznao zbog čega mu je bio ZABRANJEN ULAZAK U HRVATSKU!

Podeli vest

Filip Car, najkontroverziji učesnik "Zadruge 5" neprestano je u javnosti bio označen kao neko ko je u sukobu sa zakonom, a mediji su brujali o zabrani zbog koje nije mogao da se vrati u rodnu Hrvatsku. Car je u par navrata ispričao neke verzije događaja zbog kojih mu je bilo zabranjeno da se vrati kući u Crkvenicu, a sada je otkrio pravi razlog

Kako Car otkriva, na početku razgovora za Informer, revoltiran je zbog novinskih natpisa da ga juri albanska mafija, da je dužan novac, kao i da je silovatelj. On sada otkriva da iza sebe ima samo jedan sudski proces koji se završio kada je devojka koja je umešana u sve, dala izjavu pred tužilaštvom:

Foto: Informer

Otkrio kako se završio sudski proces u kom je bio optužen... Filip Car

- Od jutros mi je pritisak na hiljadu, čitam sve i svašta i vi me zovete. Evo upravo čitam da me juri albanska mafija. Ovo nije normalno! A ja se spremam za Crkvenicu, idem sutra, samo sam još danas tu - počeo je Filip nervozno, a onda smo ga pitali kako se okončao proces u Hrvatskoj zbog kog mu je bio zabranjen ulazak i za šta je tačko bio optužen:

- Pisali su svašta, da sam silovatelj. To nije istina, ja sam imao policijsku prijavu koja je drugačije izrečena, smešna je u poređenju s onim što se pisalo. U policijskoj prijavi je pisalo da sam s maloletnicom i devojka je napravila ljubomornu scenu, tada sam imao 23 godine, a ona 17, ali mi smo već bili raskinuli. Ona me prijavila da sam je zatvarao, a samo jer sam našao drugu devojku zbog koje je ova bila ljubomorna - u jednom dahu priznao je Filip i dodao:

Ta devojka je tokom mog učešća u rijalitiju sama došla i ispričala istinu.

- Oko toga se digla bura kao da sam silovatelj. Ta devojka je tokom mog učešća u rijalitiju sama došla i ispričala istinu. Ona je odgovarala za to za šta me je optužila, a samo je htela da me rastavi od nove devojke- objasnio je Filip.

Foto: Dejan Živančević

Svi su mislili da će napolju njih dvoje opstati... Dalila i Filip

O tome da nema sreće sa ženama potvrđuje i odnos sa Dalilom Dragojević s kojom je bio u vezi 10 meseci tokom trajanja "Zadruge 5". O ovoj vezi koju su okončali, Filip nema ništa lepo da kaže:

- Slobodno napiši da sam rekao:"Poserem se na vezu Dalile i mene"! Ne viđam se sa Dalilom, ne čujem i ne dopisujem, jer ja sve radim javno. Da se dopisujem sa njom, bio bih sa njom i u vezi- izričit je Car kog smo pitali i da li ima novu devojku, a on je okrenuo na šalu:

U subotu se ženim u Novom Sadu. 

- Imam, u subotu se ženim u Novom Sadu. Mesec dana smo u vezi, Rumunka je, a kum je Zola- izjavio je Filip koji je, po svemu sudeći, prošao sito i rešeto sa ženama pa se nervira i što je u celoj priči ispao najveći negativac:

- Ja bih voleo da je sve neko režirao, i sad bih voleo da mi neko da neku dobru ulogu pošto sam sve vreme glavni negativac- razočaran je Car koji sada ima malo planova, a onaj najsigurniji je da se ponovo vraća u Crkvenicu:

- Idem kući, u Crkvenicu, to je plan. Nisam zaradio ne znam kakve pare u "Zadruzi", ali možda će biti dovoljno da započnem neki posao. Nisam razočaran zbog plasmana u "Zadruzi" koliko sam razočaran kako me ljudi doživljavaju. To je strašno- kaže Car kog smo pitali da li hoće da kaže da nije dobro predstavljen u rijalitiju i da postoji nešto što nismo videli:

Foto: printscreen

Sve se jasno videlo... Filip i Dalila

- Ma ne, tamo ne može ništa da se sakrije. To je to, sve se videlo kako jeste- kaže Filip kog smo pitali i da li su Stefan Karić i Marijana Zonjić uspeli da imaju vezu u rijalitiju koju su sakrili:

- Te priče da su Stefan Karić i Marijana Zonjić imali nešto, ja da vam kažem, to nema šanse. Ako su uspeli da urade nešto, a da se ne vidi, svaka im čast. Vi tamo i kada pronađete neki štek, režija to otkrije odmah i to vam zatvore. To vam tvrdim. Ima jedan deo kod garaže gde možete malo nešto sakriti, ali čim se kamera okrene, sve se vidi- obajsnio je Filip. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija